Lokica i Pušnik
 Vladimir Dugandzic / CROPIX
DERBI SV. DUJE

SPLIT MAHNITO NAPUŠTAJU IGRAČI, ALI TRENER LOKICA NA SVE ODGOVARA HUMOROM 'Gaće smo spustili kad smo se otrovali, nećemo to ponoviti protiv Hajduka'

Piše: Davor BurazinObjavljeno: 15. listopad 2016. 16:15

Vjekoslava Lokicu nije napustio smisao za humor unatoč svim problemima s kojima se suočava od dolaska u Park mladeži. Štoviše upravo je jedan od tih problema, crijevnu virozu petnaestorice nogometaša iskoristio kako bi se našalio na vlastiti račun.

- Gaće smo već spustili kad smo se otrovali u prošlu subotu, tako da ne očekujem da ćemo to ponoviti u gradskom derbiju – rekao je u najavi dvoboja Hajduka i Splita na Poljudu te izazvao salvu smijeha među novinarima.

- U četvrtak smo odradili prvi normalan trening makar neki još osjećaju posljedice, čini mi se da su najteže prošli Mikulić i Ugrina.

Nema tome dugo da je svaki dvoboj Hajduka i Splita bio tretiran bitkom za Europu, oba su kluba tome stremila.

- Na žalost situacija više nije takva, naša je realnost boriti se za 9. mjesto. Na probleme sa strane ne mogu utjecati i bespredmetno je o tome govoriti u ovom trenutku. Do sada nisam tražio opravdanja, vidite i sami da su nas ovoga tjedna napustili Obšivač i Geljić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. travanj 2024 19:26