Ante Cizmic / CROPIX / CROPIX
ŠTO ĆE REĆI RIVALI?

SPORTSKI DIREKTOR HAJDUKA POSLAO JASNU PORUKU 'U Hrvatskoj ne vidim nijednu momčad koja ima tri napadača kao što su Said, Futacs i Ohandza'

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 18. veljača 2017. 09:17

Sportski direktor Hajduka Mario Branco je u razgovoru za SN otkrio, između ostalog, otkrio kako vidi igrački kadar za proljetni dio prvenstva.

Sve pozicije su dobro pokrivene, a novopridošli Terziev će tjerati druge stopere na veći rad..

- Dobro je to u nogometu, pa i u svakom poslu da se ne možeš opustiti. Kad imaš pritisak za boljitak, od toga će uvijek momčad imati koristi. Nisu u pitanju Terziev, Ćosić, Nižić, Bosančić, Ismajli. Radi se o konkurenciji na tim pozicijama što je jako važno. Imamo konkurenciju na vratima, skoro na svim pozicijama. Juranović nije jedini desni bek, odlučili smo da Ismajli može ispunjavati dužnosti na toj poziciji, a imamo još četiri centralna braniča. Imamo po dva igrača za svaku poziciju, jedino na mjestima vratara i napadača imamo ih više. Mislim da ćete se složiti da na mjestima napadača imamo ogromnu koncentraciju kvalitete. U Hrvatskoj ne vidim nijednu momčad koja ima tri napadača kao što su Said, Futacs i Ohandza. To moramo iskoristiti. Ukoliko igrač ne voli konkurenciju i pritisak, onda nije pravi igrač za nas. Draže mi je da Carrillo ima glavobolju zbog viška igrača nego kao sada pred Split kada mu ih nedostaje u veznom redu. Kad se vrate Jefferson, vjerojatno Kožulj, Toma Bašić, onda će imati dobre glavobolje, a i ja ću biti siguran da sam odradio svoj posao. On će imati na raspolaganju sve igrače iz kojih će trebati izabrati 11.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. svibanj 2024 10:55