VLADO KOS/CROPIX Cropix
GIMNASTIKA

Srbić najbolji, Vlahek izborio Svjetski kup: ‘Hvala Tvorogalu. Neću mu više dati da me pobijedi‘

‘Sljedeće natjecanje mi je Doha, idem s istom ovom vježbom u kvalifikacijama, a onda u finalu...‘
Piše: Vedran BožičevićObjavljeno: 06. veljača 2021. 16:15

Svjetski i europski doprvak na preči Tin Srbić pobjednik je 1. kola nove sezone CRO-GYM lige. U SC Lučko slavio je s 14.700 bodova, ispred Filipa Udea na konju s hvataljkama (13.933) i još jednog "konjaša" Jakova Vlaheka (13.866). Jučerašnje je natjecanje bilo izborno i za mjesto u reprezentaciji za Svjetski kup u Dohi (10. - 13. ožujka), a već sigurnim putnicima Srbiću, Udeu i Aurelu Benoviću priključio se Jakov Vlahek.


- Zadovoljan sam, dobro je počela sezona. Ova naša CRO-GYM liga se pokazala kao pun pogodak jer nam svima trebaju natjecanja. Radio sam vježbu sa startom 6.2, kao i u finalu nedavnog EP-a u Mersinu i napravio sam je bolje nego tada. Sljedeće natjecanje mi je Doha, idem s istom ovom vježbom u kvalifikacijama, a onda u finalu idem sa 6.5. Sve više pojačavamo, ulazimo u još bolju formu za EP u Baselu u travnju - rekao je Srbić i dodao:


- Stvarno treniram jako dobro. Najbolje u zadnjih godinu i pol, dvije. Znate, mene je činjenica da me na EP-u pobijedio Tvorogal potaknula da idući put, ako se slučajno dogodi situacija da netko od takvih dobije veću ocjenu, ja budem još bolji, da me ne mogu pobijediti. Hvala mu. Neću mu više dati da me pobijedi - uz smijeh je dodao Tin.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 02:27