Boris Kovacev / CROPIX
ŠTO ĆE REĆI HAJDUK?

Srna ga preporučio, Ahmetov ga poslušao: Šahtar na zimu šalje ponudu za Radoševića!

Zanimljivo, Josip Radošević (još uvijek) nema menadžera. Pa je Darijo Srna mogao izravno stupiti u kontakt s novim suigračem u kockastom dresu
Piše: Hrvoje TomićObjavljeno: 22. rujan 2012. 14:31

Čelnici ukrajinskog prvaka Šahtara na zimu spremaju ponudu za mladog veznjaka Hajduka Josipa Radoševića. Novopečeni reprezentativac svojim je igrama u posljednje vrijeme zaintrigirao mnoge. Kako izbornika Vatrenih Igora Štimca, tako i brojne predstavnike europskih klubova.

Mladi veznjak bez pogrešaka je odradio europske oglede s Interom, ali i kvalifikacijski dvoboj protiv Belgije, u kojima je položio veliki ispit. Radošević je u Milanu i Bruxellesu dokazao kako se može nositi i s 'velikim dečkima'.

Posljednjih dana medijskom scenom kružile su priče kako je za usluge Radoševića zainteresiran čak i Jose Mourinho, no čini se kako je Šahtar danas korak prednosti. Naravno, veliku ulogu u 'hvatanju' Radoševića zaisgurno ima Darijo Srna, koji je čelnicima Šahtara osobno mogao preporučiti našeg reprezentativca. A Srna, zna se, u Donjecku uživa božanstveni status, njegova se riječ na svim klupskim razinama itekako sluša.

Zanimljivo, Josip Radošević (još uvijek) nema menadžera. Pa je Darijo Srna mogao izravno stupiti u kontakt s novim suigračem u kockastom dresu. Srna se, već po završetku utakmice u Bruxellesu, pohvalno izrazio o kvalitetama mladog Radoševića, a 'bomboni iz usta' ispadali su kapetanu Vatrenih i u jučerašnjem izdanju SN.

Šahtar se još nije službeno obratio čelnicima Hajduka. A mogao bi već ove zime...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. svibanj 2024 16:10