IZ SVLAČIONICE

SRNA 'Toliko truda, a onda te sudac tako ošteti!' MODRIĆ 'Nezasluženo smo izgubili'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. lipanj 2014. 10:09

Kapetan Darijo Srna također je govorio o sudačkoj nepravdi.

- Uložilo se mnogo truda, volje, dvije godine se spremaš za SP, a onda te sudac tako drastično ošteti. Međutim, mislim da smo pokazali da možemo parirati Brazilu, da smo odigrali dobro i da imamo pravo na nadu u sljedećim utakmicama. Ali ponosan sam što sam kapetan ove momčadi, svi Hrvati mogu biti ponosni, igrali smo smo s velikim protivnom na njegovom terenu. Odličio je sudac. Međutim, ne smije se dogoditi da te sudac ovakvom greškom praktički dovede u situaciju da te uzbaci s prvenstva. Ipak je ovo bilo otvaraje SP-a, gledalo ga je dvije milijarde ljudi, to se ne može dogoditi na takvoj utakmici - kazao je Srna

Šime Vrsaljko je rekao kako je sve izgledalo na klasičnu otimačinu.

- A što kazati? Glupo mi je uopće pričati o sucu. Imali smo lijepo otvaranje, igrali smo protiv najboljih na svijetu. Penal nije bio. Vrijeme ne možemo vratiti, moramo se okrenuti drugim utakmicama. Nemamo razgloga za strah, idemo u drugi krug.

Luka Modrić je rekao...

- Igrali smo jako dobro do njihovog gola koji nije bio jedanaesterac, ali ga je dosudio pa neću pročati o tome. Nezasluženo smo izgubili.

Ivan Perišič je rekao da su Vatreni ostavili srce na terenu.

- Ne volim pričati o sucu, ali dosudio je nepostojeći jedanaesterac, a nije dao niti crveni karton Neymaru kod 1:0 za nas. Bili smo jako dobri, čestitam svim dečkima, SP za nas tek sad počinje. Verujem da ćemo proći skupinu.

Stipe Pletkosa također je govorio o suđenju..

- Što kazati? Sudac? Nema smisla o tome govoriti. Neizmjerno nam je žao. Teško mi je pronaći riječi kad se radi o ovoj utakmici. Na utakmici smo mnogo pokazali, odradili sve ono što je trener tražio od nas. Mislim da smo ostavili dobar dojam. Nažalost, presudila je sudačka odluka. 'Imao' sam onaj jedanaesterac Neymaru, ali nažalost nisam uspio. Kod prvog gola lopta od stative, pa zaj... penal... Ali život ide dalje, ostaju nam utakmice za plasman u drugi krug - zaključio je Peltikosa.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
14. svibanj 2024 11:58