BORIS KOVACEV/CROPIX Cropix
POVRATAK U MOMČAD

Stiglo pojačanje koje je Krznar želio! Dinamo vratio igrača koji je mjesecima bio u drugom planu

Naravno, sad o igraču ovisi kako će se brzo nametnuti, kad će biti u optimalnom stanju
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 27. kolovoz 2021. 20:59

Marin Leovac od petka opet trenira s prvom momčadi. Rekli bismo, tri mjeseca prekasno, iako, zapravo, nikad nije kasno. Puno je tinte potrošeno na tu priču oko lijevog beka, Leovca, Moubandjea, Čabraje, Štefulja, na kraju i Franjića...

Damir Krznar bio je čitavo vrijeme veliki zagovornik povratka Marina Leovca, međutim, viši klupski interesi stavili su Moubandjea u prvi plan, onda je i Franjić bio ispred. Ali, sad je Leovac, koji je čitavo vrijeme vrijedno i šutljivo trenirao s drugom momčadi i radio na sebi ipak dočekao povratak.

image
RONALD GORSIC/CROPIX Cropix

Naravno, sad o Leovcu ovisi kako će se brzo nametnuti, kad će biti u optimalnom stanju, nije igrao mjesecima, teško da bi već u Osijeku mogao biti u ozbiljnim kombinacijama. Ali, nakon reprezentativne stanke sigurno će biti konkurentan. Treba reći i da taj povratak sugerira da je Jakić vrlo blizu odlaska i da će Franjić više igrati u veznom redu.
Inače, pričao je Krznar i o pojačanjima do kraja prijelaznog roka.

- Radimo na dolasku stopera, ali pokušavamo dovesti još neke igrače. Ideja je igrač koji može igrati stopera, beka i zadnjeg veznog i vjerujem da ćemo ga dovesti - rekao je Krznar.

Očekivalo smo da je ideja dovesti nekoga u vezni red ili napadačku liniju nakon odlaska Jakića i Majera. Našalili smo se da bi mogao doći - 'novi Franjić'.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 18:31