DAMIR KRAJAC/CROPIX
KLASA OPTIMIST

Stipić nakon 0:3: Uza sav respekt Dinamu, vraćamo se ovdje u srijedu i želimo ih izbaciti iz Kupa!

Sa zadnjih pola sata mogu biti zadovoljan, s onim prije ne mogu, rekao je trener Dinama
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 28. veljača 2021. 19:52

Nije Tomislav Stipić imao u momčad čak osam važnih igrača, s takvim sastavom teško se moglo ne izgubiti od Dinama, unatoč tome što Dinamo sat vremena nije bio opasan.

- Čestitam Dinamu na pobjedi i veliki naklon za uspjeh u Europi. Malo smo morali raspodijeliti snage, jer imamo tri utakmice u šest dana i dok smo mogli, dobro smo odradili ovu utakmicu. Sat vremena je bilo neizvjesno, ali Dinamo ima veliki fond igrača, kad napravi zamjene, onda su to kvalitetne zamjene i nismo mogli parirati - rekao je Stipić koji je najavio sasvim drugu priču u srijedu u Kupu:

- Nadamo se pobjedi. Želimo u srijedu doći ovdje i proći u polufinale Kupa. Uza sav respekt Dinamu, ovdje je startna pozicija drugačija, pritisak je isti i nama i njima, u Kupu je sve moguće. Od ove tri utakmice u nizu ova je bila označena zelenom bojom, ona u srijedu plavom, a ona protiv Lokomotive crvenom bojom!

Zoran Mamić bio je zadovoljan pobjedom, ali ne potpuno igrom svoje momčadi.

- Sa zadnjih pola sata mogu biti zadovoljan, s onim prije ne mogu, nismo bili dobri, bili smo usporeni, bez šansi, dinamike, agresije... Možemo bolje i moramo više napraviti u tih sat vremena. Zasluženo smo pobijedili, zabili tri gola, ali Dinamo mora igrati u kontinuitetu svih 90 minuta, pola sata nije dovoljno. Kup? Maksimalna ozbiljnost, igrači koji nisu igrali su se osvježili i vjerujem da ćemo pružiti bolju igru od ove, s istim rezultatom - kazao je Dinamov trener, prokomentiravši i pobjedu Tottenhama protiv Burnleyja (4:0).

- Tottenham je kao Krasnodar ofenzivno fantastičan, ali je i u vezi i u obrani kvalitetniji od Rusa. Kad vidiš te igrače naprijed, Bale, Son, Moura, Kane, ledi vam se krv! Ali, imamo povjerenja u sebe, možemo igrati sa svakim, pripremit ćemo se na vrijeme, nakon ovih utakmica koje slijede, Slaven u Kupu, pa onda Rijeka.

Zna li se konačno gdje će se igrati protiv Spursa?

- Koliko znam, u ponedjeljak bi trebalo biti potvrđeno da se prva utakmica igra u Londonu, a druga u Zagrebu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 19:12