Goran Mehkek / Hanza Media / Hanza Media
BEZ PRAVOG OBJAŠNJENJA

ŠTO SE DOGAĐA SA SAMMIROM? Dinamov trener u posljednji tren 'izbacio' brazilsku zvijezdu s popisa putnika za važnu utakmicu

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 12. svibanj 2017. 11:40

Nakon jučerašnjeg poslijepodnevnog treninga, Dinamov trener Ivajlo Petev je odlučio da na vrlo važnu utakmicu na Park mladeži ne vodi - Sammira! Kad je završio trening, rekao mu je da ne ide na put, te da se ne treba ukrcati u autobus.

S obzirom da nekoliko sati prije na press-konferenciji Sammira nije spomenuo kao ozlijeđenog ili kao nekoga tko ne konkurira za utakmicu, za pretpostaviti je da očito nije bio zadovoljan s onime što je hrvatski Brazilac ponudio na posljednjem treningu pred odlazak u Dalmaciju. Ili je na treningu zaključio da Sammir ipak nije dovoljno spreman za sudar u Splitu, s obzirom da je prije nekog vremena imao problema s leđima...

Naravno da u najavi utakmice sa Splitom nema neke velike filozofije, Dinamo mora pobijediti, a onda čekati subotu i ogled na Rujevici. Petev će na Split, kako su jučer stajale stvari, jurnuti s mladim snagama u ofenzivi, s Guilhermeom, Gojakom, Olmom i Hodžićem.

- Želimo biti na razini na kakvoj smo bili zadnje dvije utakmice s Cibalijom i Interom. Dakle, hoću da opet budemo pravi, da svaki igrač ponudi svoje maksimalne kapacitete, da odigra sto posto. Glavno je da uzmemo sva tri boda - kaže Petev.

Kad se radi o momčadi Splita, bugarski stručnjak je rekao:

- Mene zapravo iznenađuje da Split ima tako malo bodova te da se nalaze u ovakvoj poziciji. Još prije nekoliko mjeseci sam kazao da su oni solidna momčad. Imaju dobrog trenera, ali kad me već pitate o njima, kazat ću vam da sve ovisi apsolutno o nama. Ukoliko naš pristup bude pravi, u što duboko vjerujem, onda ćemo doći do bodova. Svojim ponašanjem od prve minute momčad mora pokazati da je došla po pobjedu. Jasno mi je da se Split bori za ostanak, ali i mi se borimo za naš cilj.

Inače, zdravstvena situacija nije dobra, zbog ozljeda ne mogu igrati Sosa, Šitum, Fiolić i Matel, Benković je oporavljenik… Problema ima Perić, morao je dobiti infuziju, pa mu treba odmora. Naravno, nedostaje Soudani zbog “viška” žutih kartona. Dobra vijest jest da se oporavio Livaković koji se vraća na poziciju “jedinice”.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
14. svibanj 2024 04:23