Screenshot: Instagram
'HVALA NA SVEMU, PREDSJEDNIČE'

ŠTO SE TO DOGAĐA NA POLJUDU? Najskuplji igrači Hajduka digli glas protiv smjene Ivana Kosa, jedan od miljenika navijača poručio: 'Loše odluke!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. travanj 2018. 11:53

Smjena Hajdukovog predsjednika Ivana Kosa nije dobro sjela nekolicini Hajdukovih najplaćenijih igrača, redom stranaca. Nakon što je Nadzorni odbor proveo odluke Torcide i u nedjelju navečer Kosu okrenuo palac dolje, prvi se oglasio ponajbolji igrač Hajduka Marko Futacs.

Sjajni mađarski napadač na svome je Instagramu objavio fotografiju Ivana Kosa i sportskog direktora Marija Branca te napisao: "Loše odluke. Hvala puno na svemu, predsjedniče".

Screenshot. Instagram

Istu je fotografiju na svome Instagram profilu objavio i komentirao i jedan od najbolje plaćenih igrača Hajduka, i zasigurno najveće ime u bijeloj svlačionici, Hugo Almeida.

Portugalac je uz istu fotografiju prokomentirao kako je Ivan Kos jedan od najboljih predsjednika, a Branco jedan od najboljih sportskih direktora s kojima je surađivao u cijeloj karijeri. Kosu je, uz to, poslao i poruku podrške da se ne predaje.

Bad decisionSThank u very much for everything Mr President!! #grateful

A post shared by MF9 Hajduk Split (@markofutacs) on

Oglasio se i tragičar derbija Said, koji je jako loše reagirao kod kornera za drugi gol Dinama te napisao da da život ponekad nije pošten, te da Kos treba dići glavu i biti ponosan na učinjeno.

Nakon smjene Ivana Kosa oglasio se i bviši igrač Hajduka Ante Erceg porukom podrške Kosu na Facebooku:

"Predsjedniče, hvala vam na svemu, vi ste bili i ostat ćete najbolji predsjednik Hajduka".

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 05:07