GORAN SEBELIC/CROPIX
Stigli rezultati testiranja

Strahovali su od ovakvog epiloga, a sada je i potvrđen! Na pomolu još jedna odgoda utakmice HNL-a

Šest igrača pozitivno je na koronavirus, a za druge treba vidjeti idućih dana
Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 03. prosinac 2020. 19:18

Ono što se moglo očekivati, dogodilo se. Nakon testiranja, u četvrtak prijepodne šest igrača Istre 1961 dobilo je nalaz da su pozitivni na COVID-19. Svi ostali su, za sada, negativni. No, kako su to igrači koji su bili u kontaktu s većinom kadra, ne bi se trebalo iznenaditi ako će se idućih dana pojaviti još pozitivnih nalaza. Sukladno situaciji iz Istre 1961 su logično reagirali te su od povjerenika Prve lige zatražili odgodu iduće prvenstvene utakmice, protiv Gorice.

Možemo kazati da će to sigurno biti odobreno pa u ponedjeljak na Drosini neće biti nogometa. Nakon što su već preskočili dvije utakmice zbog zaraze u suparničkim redovima (Osijek, Rijeka), eto, sada se Puljanima dogodilo odgađanje zbog svojih zaraženih članova.

Ovog trenutka nije jasno što će biti s onim igračima koji su im bili najbliži, vozili se u istom automobilu, bili u svlačionici jedan do drugoga. Hoće li u izolaciju neki ili neće? Što će biti s treninzima? Na ta i slična pitanja vjerojatno će biti lakše odgovoriti u petak prijepodne.

Inače, trener Budicin nas je izvijestio da su Guzina i Paez i dalje izvan stroja zbog ozljeda mišića, dok je Blagojević, koji je dobio jak udarac u bedro, planiran od petka u punom pogonu. To bi trebalo vrijediti i za Aronu Sanea, koji je zbog ozljede bio izvan treninga, ali se oporavio.

Dakle, nimalo jednostavna zdravstvena situacija na Drosini, pa će se vidjeti u kakvom će stanju Zeleno-žuti zaključiti ovu tešku 2020. godinu...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 10:27