Foto: Vlado Kos / CROPIX
REAKCIJE STRUČNJAKA

STRATEG MODRIH ZADOVOLJAN NAKON SLAVLJA U MAKSIMIRU Trener Slaven Belupa žali: 'Nismo zaslužili izgubiti ovu utakmicu! Morali smo kazniti Dinamo!'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 05. ožujak 2018. 00:34

Dinamo je u sklopu 24. kola HNL-a na Maksimiru svladao Slaven Belupo 1:0. Prvi je na maksimirsku press konferenciju nakon utakmice stigao trener gostiju Tomislav Ivković. Nije djelovao razočarano, ali bio je jasan..

- Nismo zaslužili izgubiti ovu utakmicu!

Kazao je kako mu je izgledalo da se utakmica igrala u - Koprivnici.

- Imali smo dosta situacija u kojima smo mogli kazniti Dinamo. Mislim negdje sedam ili osam. Četiri u prvom, a ostale u drugom... Šteta! Žao mi je jer smo stvarno dobri u kontrama i polukontrama. To smo još željeli malo usavršavati nakon utakmice s Hajdukom, da bismo dobili još točniji pas, ali nemogućnost treniranja nam je bio veliki minus. Ali na dobrom smo putu, izgledamo kao momčad, svatko zna što treba raditi, gdje treba stajati koja su mu zaduženja. Kako vrijeme bude prolazilo, biti ćemo još bolji i kvalitetniji.

Trener Modrih Mario Cvitanović kazao je kako je sretan zbog pobjede.

- Dobro je što smo se vratili na pobjednički kolosijek. Ne mogu s druge strane biti zadovoljan našom prezentacijom u više segmenata. Imali smo dosta lošu reakciju na izgubljenu loptu, daleko smo stajali od igrača, pa su nam gosti u prvom poluvremenu tri-četiri puta izašli u kontru. Imali smo kontrolu utakmice, ali taj posjed lopte nije bio konkretan. Nedostajalo je i konkretnosti i situacijama “jedan na jedan”, pogotovo na bočnim pozicijama i na dvadesetak metara od gola suparnika. Bilo je i dosta neforsiranih grešaka.

Soudani je osjetio zatezanje u zadnjoj loži.

- Vidjet ćemo što će biti do srijede, ali naravno da samo zdravi igrači mogu konkurirati za utakmicu na Rujevici.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. svibanj 2024 22:15