Drago Sopta/CROPIX
'DAJTE NAM VREMENA'

Subašić: Žele me prabciti u drugu momčad, a meni ugovor nitko nije ponudio!

Dinamo za hrvatske prilike ima megamomčad. Treneru Balakovu, koji je vrhunski stručnjak i čovjek, kao i nama kao momčadi, treba dati strpljenja - kaže Subašić
Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 06. listopad 2011. 17:00

Splitski đir Čateža ovih su dana poremetile najave predsjednika Maleša, koji je zadarskom dvojcu Subašić-Tomasov zaprijetio preseljenjem u drugu momčad ne potpišu li nove ugovore s Hajdukom. Postojeći im, naime, istječu sljedećeg ljeta, čime bi taj dvojac mogao besplatno napustiti klub. Evo što o svemu kaže Danijel Subašić, bijela jedinica posljednje četiri godine:

- Glupo je u ovome času nešto pričati, pričekajmo sljedeći tjedan i vidjet ćemo što će biti. Meni dosad novi ugovor nije ponuđen - priznaje Subašić, uz dodatak: - Ali meni ugovor nije problem, posve mi je jsno da se Hajduk treba zaštititi. No, priče u novinama o tome ne koriste ni klubu ni meni.

Subašić ne leti, svjestan prevelike razlike između Dinama i Hajduka.

- Modri za hrvatske prilike imaju megamomčad. Mi smo u Karlovcu promašili četiri sjajne prilike, primili gol i sve se odjednom okrenulo, za što nam je žao, pa ne radimo protiv sebe. Treneru Balakovu, koji je vrhunski stručnjak i čovjek, kao i nama kao momčadi, treba dati strpljenja - poručila je druga hrvatska rukavica.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
12. rujan 2024 10:32