Bruno Marić

 Cropix
OSTAVKA ŠEFA KOMISIJE

Suci su šokirani, evo što će biti s bojkotom, a poznat je i mogući nasljednik Brune Marića

Veliki dio sudaca čvrsto stoji uz sada bivšeg šefa s tvrdnjom da je odlično obavljao dužnost
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 29. veljača 2024. 16:41

HNL suci su - blago rečeno - u šoku! I veliki dio njih čvrsto stoji uz Brunu Marića s tvrdnjom da je odlično radio svoj posao, da im je puno pomogao, da su s njim postali bolji suci, te da im je s njim na čelu bilo lakše suditi. Međutim, Marić je podnio ostavku i jasno je da će suci uskoro dobiti novog šefa.

Nije sucima bilo nimalo ugodno posljednjih dana, pribijalo ih se na križ s puno strana, čak i od strane člana Izvršnog odbora. U eteru se čak pojavila i priča da će bojkotirati sljedeće kolo, da im je nemoguće raditi u takvim okolnostima, ali bojkot ni jednog trenutka nije bio opcija. Suci će nastaviti raditi svoj posao kako najbolje znaju, itekako svjesni da ih do kraja sezone čekaju iznimno izazovni tjedni u kojima će se svaka pogreška analizirati do najsitnijih detalja...

Što se Marićevog nasljednika tiče, nekako se kao prvi izbor nameće Vlado Svilokos. Bivši sudac iz Siska već je član Komisije za suce, a mnogi su ga i prije tri godine zazivali kao čovjeka koji bi trebao predvoditi Komisiju. Kažu da jako dobro kotira među članovima Izvršnog odbora HNS-a, a oni su ti koji će odlučiti.

Naravno, to je za sada samo priča među sucima...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 12:48