Damir Krajac / CROPIX;
REZERVNA MOMČAD

ŠUKER: 'Izgubili smo dio zarade!; KOVAČ: 'Davor mi nije ništa prigovarao...'

Doista je čudno što Šuker novinarima govori o izgubljenoj zaradi, ako to nije postavio kao problem pred izbornika
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 13. studeni 2014. 19:39

Niko Kovač ovih je dana vrlo zadovoljan čovjek, smiješak mu ne silazi s lica nakon izvrsne igre s Argentinom, nešto ozbiljniju facu napravi tek kad mu novinari spomenu Davora Šukera i njegovu izjavu u kojoj je u Londonu izrazio nezadovoljstvo što je Modrića i društvo ostavio u Zagrebu. No, Kovač se ne želi uvući u te priče.

- O tome ništa ne znam, meni predsjednik nije rekao ništa.

Zapravo bi bilo najpametnije da tako i ostane, iako je Šuker najavio da će se o "tom problemu razgovarati detaljnije nakon Italije". Naime, predsjednik HNS-a je kazao:

- Zbog toga što nisu igrali najbolji izgubili smo dio zarade koja je trebala biti milijun dolara. Naši igrači stalno igraju u ritmu srijeda - subota pa mislim da su mogli i u Londonu.

Kovač se vodio sportskom logikom, usto mlađ val samo je dodatno ubrizgao optimizam u hrvatski nogomet i ta akcija na kraju je dobila smisao. A doista je čudno što Šuker novinarima govori o izgubljenoj zaradi, ako to nije postavio kao problem pred izbornika. Kako god bilo, treba otići na Euro, tek tada stiže prava lova za HNS. Ali da ove izjave predsjednika naznačuju pukotine u odnosima s Kovačem, to je definitivno. Osim ako opet mediji ne budu prolgašeni krivima...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
08. svibanj 2024 23:12