Vladimir Dugandžić/CROPIX
BLIJEDI DERBI SV. DUJE

Sušić: Tužni smo zbog rezultata; Rugašević: Šteta, Split je bio bliži pobjedi...

Nastavak je ipak pripao nama, izašli smo više prema njihovim vratima i imam dojam da nam je nedostajao samo gol - rekao je Hajdukov veznjak Haris Bukva
Piše: Vedran PavičićObjavljeno: 06. listopad 2013. 15:47

Hajduk i Split su sinoć odigral i blijedu utakmicu bez pogodaka, a sudući po izjavama, ni jedna ni druga momčad nije zadovoljna konačnim ishodom. Gosti su žalili zbog dvije prigode u prvih pet minuta, a Hajduk što nije uspio probiti Splitov bunker u drugom poluvremenu.

- Nisam zadovoljan ishodom. Imali smo dvije velike prigode na početku i prava je šteta što ih nismo iskoristili. Hajduk nam praktički nije zapucao u prvih 45 minuta. Možda je realno 0:0, ali imamo za čim žaliti jer smo domaće ostavili bez prigode. Očito da u gostima igramo bolje jer nam odgovara kada se branimo. Kod kuće ostavljamo previše prostora - rekao je Dario Rugašević, a na njega se nadovezao povratnik u Splitovu momčad Ante Erceg.

- Teška utakmica. U prvom poluvremenu smo bili bolji, drugi dio pripao je Hajduku. Mislim da smo zasluženo uzeli bod i moramo biti zadovoljni nakon prošlog poraza od Istre. Ni Dinamo Hajduku nije uspio uzeti bod, nama je to pošlo za nogom. Doveli smo se u situaciju da nam trebaju bodovi i ovo će nam sigurno biti poticaj za nastavak sezone.

Ponajbolji igrač u Hajdukovim redovima sinoć je bio Haris Bukva:

- U prvom poluvremenu smo ostavili puno prostora Splitu i to nije izgledalo dobro. Nastavak je ipak pripao nama, izašli smo više prema njihovim vratima i imam dojam da nam je nedostajao samo gol. Istina je da smo dominirali, ali to nam na kraju ništa ne znači s obzirom da nismo uzeli bodove.

Tino Sven Sušić odigrao je drugo poluvrijeme:

- Vjerojatno je Split zadovoljniji svojim rezultatom. Mi smo htjeli dobiti utakmicu i učvrstiti poziciju na vrhu ljestvice. Promašili smo neke prigode, lopta nije htjela u gol, bio je takav dan. Cijelo drugo poluvrijeme smo napadali i naravno da smo tužni zbog ovog rezultata.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 13:39