BOZIDAR VUKICEVIC/CROPIX Cropix
DOVODE NOVOG IGRAČA?

Sve je izgledalo savršeno, a onda loša vijest: Dinamo na duže vrijeme ostaje bez člana udarne postave!

Ako uđemo u Ligu prvaka, tada ćemo se još pojačati. Morat ćemo razmišljati o novom stoperu‘.
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 12. kolovoz 2021. 06:56

Nažalost, u Varšavi i jedna loša vijest. Ozljeda Rasmusa Lauritsena nije izgledala nimalo bezazleno, a vidjelo se i po njegovu izrazu lica da nije šala. Priznao je i Krznar da ga je danski stoper jako zabrinuo.


- Prvi pregledi nisu preoptimistični, riječ je o ozbiljnoj ozljedi aduktora. U četvrtak će Ras na magnetsku rezonanciju pa ćemo točno znati, da sad ne trčimo pred rudo - kazao je Krznar.


Nije želio ‘coprati’, ali čuli smo kasnije da će ovisno o težini ozljede Lauritsen pauzirati od mjesec dana naviše. Recimo, ako je puknuo ‘samo’ mišić, tada bi za oko četiri tjedan mogao opet u trening, ali ako je otišla i tetiva, e, onda će ta stanka biti dulja. Ali, recimo ovako ugrubo, mjesec dana bez Lauritsena je optimistična varijanta.


Nije stoga čudo da ja Krznar najavio da bi Dinamo mogao krenuti i po novog stopera.
- Ako uđemo u Ligu prvaka, tada ćemo se još pojačati. Na kojim pozicijama? Pa, s obzirom na Lauritsena, morat ćemo razmišljati o novom stoperu - priznao je Krznar.


Čeka se, dakle, potpuna dijagnoza, hoće li pouzdani Danac proći bolje ili lošije. Inače, na stoperskim pozicijama Krznar ima još Perića, Theophilea, Šutala i tog svestranog Franjića. Definitivno, još jedno rješenje ne bi bilo naodmet.


A što je bilo s Jakićem, zašto je on izišao iz igre?
- Loše se osjećao, vjerojatno je crijevna viroza, imao je i temperaturu. Ali, ujutro je već bio bolje. Napravit će pretrage pa ćemo vidjeti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
02. svibanj 2024 00:42