getty images
ČEKA SE ODLUKA NAPADAČA

ŠVEĐANI PREDUHITRILI KOVAČA Hrgota osvanuo na popisu švedskog izbornika

Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 26. kolovoz 2014. 20:55

Izbornik Švedske Erik Hamren u utorak je objavio reprezentativni popis za prijateljsku utakmicu s Estonijom (4. kolovoza) te početak kvalifikacija i duel s Austrijom u Beču četiri dana kasnije, a među pozvanima osvanulo je i ime potencijalnog reprezentativca Hrvatske Branimira Hrgote.

Napadač Borussije iz Mönchengladbacha odličnim je otvaranjem sezone postao zanimljiv Švedskoj, Hrvatskoj i BiH, a Hamren, izgleda, želi prvi presjeći ciljnu liniju.

- Zašto nije bio dio momčadi tijekom proljeća? Samo iz razloga što nije igrao. Nakon kraja sezone posjetili smo ga te pričali s njime i s njegovim trenerima koji su nas uvjeravali da u njega imaju silno povjerenje. To se na početku ove sezone pokazalo točnim, jer Hrgota je postao starter, a ujedno i strijelac - kazao je Hamren, uz dodatak: - U ovoj reprezentaciji, barem dok sam ja na njenom čelu, poziv će dobiti samo oni igrači koji redovno nastupaju za svoje klubove!

Hrgota, prema švedskim medijima, može biti korišten na oba krila, kao i u vršku napada...

- Gdje ga vidim u svojim vizijama? Po meni, radi se o igraču koji primarno ima izuzetan nos za gol - zaključio je "temu Hrgota" švedski izbornik Hamren.

Bliži li se za 23-ogodišnjeg napadača vrijeme odluke? Očito da jest...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. svibanj 2024 05:48