POJAČANJE IZ AIK-A

ŠVEĐANIN NA POLJUDU Jens Andersson postaje novi sportski direktor Hajduka?

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 31. svibanj 2013. 10:58

Jens Andersson novi sportski direktor Hajduka! I to je moguće, Hajduk sportskog direktora traži (i) u - inozemstvu, konkretno u Švedskoj, a nešto više znat će se u petak.

Hajduk bi trebao obaviti razgovore s Jensom Anderssonom (na slici), donedavnim sportskim direktorom AIK-a iz Stockholma s kojim je u kontaktu predsjednik uprave "bijelih" Marin Brbić.

On nam nije htio ni potvrditi, ali ni demantirati tu vijest kad smo ga zapitali. Rekao nam je:

- Sve su opcije otvorene, tražimo, ovdje i ondje, ali ništa više vam ne mogu reći. Po svemu, pitanje sportskog direktora na sjednici "nadzornika" ovog petka neće se definirati, potrajat će još potraga – predsjednik uprave "bijelih" Marin Brbić drži se tajanstveno.

No, gospodin Andersson trebao bi baš u petak obaviti prve pregovore s Hajdukom, odnosno Brbićem! Pa će se i oko toga govoriti na sjednici NO.

Petak je inače dan sjednice članova Nadzornog odbora Hajduka, trebali bi se sastati od 14 sati, pa dok se protegne...

Očekuje se da je to dan izbora gospođe Branke Ramljak, da nastavi tamo gdje je dr Josip Paladino (u ostavci) stao. Već smo je na neki način promovirali budući da su se – kako se to kaže – svi čimbenici složili da predsjednicom doista postane i bude gđa Ramljak; ne samo unutar Hajduka, nego i u redovima njegova većinskog vlasnika, a to su glavne strukture skorašnjeg saziva novog Gradskog vijeća Splita, dva dana prije završnog kruga izbora za novog gradonačelnika.

Bitnom točkom očekujemo i izvješće, te zaključak glede stanja u pregovorima oko potpisa novog/produžetka ugovora s Frankom Andrijaševićem, premda nas ne bi čudilo da nakon rasprave unutar četiri poljudska zida o tome na kraju sastanka ni riječ ne kažu – javnosti, medijima. Pregovori zapinju, ali još su - poslovna tajna...

No, sad u prvi plan izvire situacija sa Šveđaninom Anderssonom, kakvi će to biti pregovori i dogovori...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. svibanj 2024 20:23