CROPIX
'NI ONI NE ŽELE DOBRO HAJDUKU'

SVI SE KUNU U HAJDUK, ALI... Portugalski direktor otkrio svoju bolnu istinu o navijačima Hajduka: Čak dvije skupine ne žele dobro klubu!?

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 25. prosinac 2016. 12:37

Sportski direktor Hajduka Mario Branco pomalo hvata konce na Poljudu, a u božićnom intervjuu za Slobodnu Dalmaciju otkrio je svoje viđenje navijača Hajduka.

Portugalac je, doduše, otputovao kući i blagdane će provesti s obitelji, ali u pola godine splitske avanture smatra da je upoznao i dušu Hajdukovog navijača.

"U Hajduku ima samo jedna važna stvar, mora se dobiti prva sljedeća utakmica. Treba nam i pozitivno, konstruktivno medijsko praćenje, stabilnost, jedinstvo i povjerenje. Ako javnost misli da nisam taj, otići ću sutra. Shvatio sam, imamo tri grupe navijača. One prave koji su bili na Pjaci kada se potpisao ugovor o otkupu dionica, muškarci, žene, djeca... Tada sam osjetio posebnu energiju. Druga su skupina oni koji su prije u klubu radili ili igrali, a sada ne žele dobro Hajduku, žele da novi ljudi u klubu ne uspiju. Treća skupina su oni koji su izvan kluba, a koji bi željeli biti u klubu kao trener, sportski direktor, predsjednik... Ni oni ne žele dobro Hajduku, nego da ne uspijemo kako bi oni mogli doći na naša mjesta. Treba se uspoređivati s prošlosti, ali ne stalno. Nekad je prošlost za muzeje. Trebamo gledati sada i budućnost", rekao je Branco za Slobodnu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. svibanj 2024 18:22