TOM DUBRAVEC/ CROPIX Cropix
OČARAO EUROPU

Svi su ludi za Hajdukovim draguljem! ‘Špijun‘ Man. Cityja gledao velikog talenta, pada li i transfer?

Manchester City tako se priključio nizu klubova koji su bacili oko na mladog krilnog napadača
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 09. kolovoz 2021. 15:37

U subotu se na tribinama stadiona u Gorici smjestio i skaut Manchester Cityja. Došao je uživo pogledati Stipu Biuka (18), Hajdukovog tinejdžera koji je proljetos bljesnuo poput meteora, te se preko noći pretvorio u najtraženijeg mladog igrača s ovih prostora. Premda je trener Gustafsson, Biuka izvadio već u 58. minuti, Cityjev ga je skaut debelo podcrtao kao igrača kojeg vrijedi dobro izanalizirati.

Manchester City tako se priključio nizu klubova koji su bacili oko na mladog krilnog napadača. Njegove utakmice redovito pohode skauti Borussije (D), Herthe, Eintrachta, ali i Juventusa, Milana, Wolverhamptona, Seville... Predsjednik Jakobušić već je imao ponudu jednog kluba na stolu, ali nije ni trepnuo. Punuda je, doznajemo, iznosila osam milijuna eura plus dosta bonusa. I nema sumnje da bi premašila i 10 milijuna da je Jakobušić pokazao interes.

image
TOM DUBRAVEC/ CROPIX Cropix

Međutim, Poljud je zauzeo čvrst stav da klupski dragulj još nije na prodaju. Najprije ga žele izbrusiti, učiniti reprezentativcem, a onda ga unovčiti kad mu cijena dosegne vrhunac. Recimo, onako kako posljednjih godina rade u Maksimiru. Stoga neki klubovi za sada Biuka samo pomno prate, te čekaju pogodan trenutak za otvaranje pregovora.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 10:09