Podcast SuperSportske
 SN
SuperSportske podcast

‘Svi su nas otpisali, ali prvenstvo je maraton. Ekipa smo u stvaranju, idemo dati sve protiv Hajduka‘

‘Treba nam samo jedan osvojen bod da vratimo vjeru u sebe‘
Piše: PromoObjavljeno: 20. kolovoz 2021. 10:48

Vratio se naš SuperSportske podcast u svojoj 2. sezoni, u kojoj želimo ugostiti što više nogometaša, trenera i ostalih sportskih djelatnika iz HNL-a. Za premijernu emisiju odabrali smo novake u HNL društvu, igrače NK Hrvatskog Dragovoljca, a naši gosti bili su ‘one club man’ Valentino Majstorović, napadač Vinko Petković i zadnji vezni Ivan Roca.

S nama su podijelili svoje viđenje prvih 5 utakmica u prvoligaškom društvu, što se dogodilo u Šibeniku gdje su primili čak 5 golova u drugom poluvremenu. Otkrili su nam i zanimljivosti o svojim karijerama, najtežim trenucima, danima kad su bili bez kluba i ostalim stvarima koje tište manje više svakog nogometaša.

Uz sve to najavili su i meč protiv Hajduka koji ih očekuje večeras u 20 sati na stadionu u Kranjčevićevoj. Istakli su da su momčad u stvaranju, da imaju stvarno mladu, potentnu momčad te kako vjeruju da bi makar jedan osvojen bod preokrenuo njihovu situaciju i vratio im pozitivnu atmosferu u ekipu.

image
Valentino Majstorović, Vinko Petković i Ivan Roca.
SN

Naši gosti Majs, Vinko i Roca u opuštenom razgovoru u studiju ispričali su nam pregršt zanimljivosti koje stvarno vrijedi čuti i vidjeti, a cijeli podcast možete pogledati na YT kanalu SuperSportske, ispod ovog teksta:

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
07. svibanj 2024 01:43