Hajrović i Majer u slavlju
 DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
POSAO NA ČEKANJU

Talijanski mediji: Fiorentina želi Dinamovu zvijezdu, ali Hrvati traže čak 15 milijuna, to je previše!

No, nije Fiorentina jedina, postoje još neki klubovi koji se zanimaju za nogometaša Modrih
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 26. siječanj 2021. 08:03

Lovro Majer, kako sad stvari stoje, bit će spreman za derbi s Hajdukom. Ozljeda je prošlost, Dinamova desetka trebala bi biti važan adut Zoranu Mamiću u tom srazu. Zanimljivo, u dvije i pol godine u Dinamu, Lovro Majer samo je jednom bio starter u najvećem derbiju i to u ovom zadnjem, poljudskom, kad je Dinamo slavio 2:1. Izašao je iz igre u 67. minuti.

Inače, priča o Majerovu transferu već u zimskom prijelaznom roku još uvijek je aktualna, nije nemoguće da on napusti Maksimir, ako netko donese 15-ak milijuna eura. Neki dan smo pisali da je Dinamo odbio ponudu Fiorentine od oko 10 milijuna eura, a talijanski mediji pišu kako Fiorentina u ovom trenutku sigurno nema toliki novac i da ne može licitirati na toj razini.

image
RONALD GORSIC/CROPIX Cropix

Možda u srpnju bude drugačije, ali trenutno, vrlo teško, tako kažu, iako naravno to ne mora biti točno, ima još vremena do kraja prijelaznog roka.

No, nije Fiorentina jedina, postoje još neki klubovi koji se zanimaju za Lovru, nije isključeno da će netko od njih ponuditi dovoljno, ali prema informacijama od nedjelje poslijepodne, Majer je i dalje u Dinamu, trenira s momčadi i konkurira za derbi.

Nitko od “ugroženih” nije dobio treći žuti karton pa će Zoran Mamić imati na raspolaganju kompletnu momčad. Spomenimo da na klupi u Velikoj Gorici nije bilo Petra Stojanovića, navodno je bila riječ o manjem problemu s mišićem, zasad taj izostanak ni po čemu ne bi trebao biti znakovit.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 05:44