Lovro Majer (lijevo)
 RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
LOV NA MODRU DESETKU

Talijanski velikan nakon prodaje zvijezde stiže po Lovru Majera, ali razgovori s Nijemcima već su počeli

Nijemci su uvijek bolji partner za transfere nego Talijani. Kod njih je sve transparentno...
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 22. lipanj 2021. 11:13

Talijanski mediji zadnjih dana pišu o interesu Milana za Lovru Majera. Spominju se razne kombinacije, njegov je agent bio na sastanku s ljudima iz Milana, trebao bi Majer biti zamjena za Turčina Calhanoglua. U Dinamu kažu da se Milan još nije javio, niti je u klub stigla ikakva službena ponuda.

Naravno, to ne znači da neće i da se priča neće ozbiljnije zakotrljati. Jer, talijanski mediji informirali su da je Calhanoglu je u ponedjeljak otišao otišao u redove rivala Intera! Ne bi stoga čudilo da krenu pregovori oko Majera.

image
RONALD GORSIC/CROPIX Cropix


Ono što je sigurno jest da se oko Majera pregovara s Eintrachtom. Nijemci su “šparni”, budžet kluba za pojačanja nije velik, klub iz Frankfurta zasad razmatra Dinamove uvjete. Cifra? Dinamo bi vjerojatno pustio Majera za 12-13 milijuna plus neki bonusi, Eintracht je u startu bio blizu toj svoti, ali je kasnije snizio ponudu, budući da treba dovesti više igrača.

Puno je “kemijanja” u transferima u ovo pandemijsko doba, svi pokušavaju za manje dobiti više, no, ono što je sigurno, Nijemci su uvijek bolji partner za transfere nego Talijani. Kod njih je sve transparentno, nema kašnjenja i izmotavanja, Talijani su tu “fleksibilni”, otežu s plaćanjem koliko god mogu, čak i više.

Ne nužno Milan, to je ipak velik klub, ali ne sumnjamo da bi transfer u Eintracht ipak donio veću sigurnost Dinamovoj blagajni.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 05:16