TOM DUBRAVEC/CROPIX
VELIKI UDARAC

Teška ozljeda jednog od najboljih igrača Hajduka: Otkazao reprezentaciju, čeka ga dugačka stanka...

Pregledom je ustanovljeno da su oštećeni ligamenti gležnja, propustit će sedam prvenstvenih dvoboja
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 31. kolovoz 2021. 15:34

Gergo Lovrencsics u srijedu slavi 33. rođendan, ali nažalost nema razloga za feštu. Zbog ozljede gležnja nije otišao na okupljanje reprezentacije Mađarske, a imat će ukupno dulju stanku nego li to sugerirale prve prognoze, jer izbivat će s travnjaka šest do osam tjedana.

Lovrencsics je prošle nedjelje s terena izašao već nakon devet minuta igre poslije dvoboja s Pavičićem, a pregledom je ustanovljeno da su oštećeni ligamenti gležnja. Zbog toga će Lovrencsics propustiti sedam prvenstvenih dvoboja, sa Istrom, Dinamom, Lokomotivom, Osijekom, Šibenikom, Goricom i Slaven Belupom.

Tko će umjesto Lovrencsicsa na mjesto desnog beka intrigantno je pitanje, a Gustafsson je u jadranskom derbiju ponudio dva rješenja. Između Dellove i Čoline boljim se izborom pokazao 21-godišnji Zagrepčanin. Čolina desno, a Dolček lijevo rješenje je koje se nameće iz aktualnog kadra za sljedećih mjesec dana. U svakom slučaju, hendikep za Bijele koji će gotovo dva mjeseca biti bez jednog od najboljih igrača na startu sezone.

TEKLIĆ NA POSUDBU U VARAŽDIN

Tonio Teklić ponovno ide na posudbu u Varaždin, nakon proljeća 2020. opet će igrati u istom klubu. Teklić je aktualnu sezonu započeo na posudbi u Hrvatskom Dragovoljcu odakle se, zajedno sa Skorupom, vratio prije 10 dana.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 13:23