JURČIĆ UOČI LYONA

'Tko dođe na Lyon, treba mu odati počast; Kelava: Valjda se Madrid neće ponoviti!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. prosinac 2011. 14:48

- Čeka nas Lyon, a mene nakon duge polusezone interesira izvući sve što je ostalo u igračima. Nadam se prvom bodu, kazao je Krunoslav Jurčić uoči poslijednjeg ovosezonskog sraza Dinama u Ligi prvaka.

- Bila bi to velika nagrada za sve nas koji smo u tom projektu. Interesira me da igrači daju svoj maksimum, da izgledamo kao ekipa i dostojno prezentiramo naš klub.

- S nekoliko utakmica u Ligi prvaka smanjila se impresioniranost. Velika je razlika igrati nakon 12 godina u Ligi prvaka ili 12 godina zaredom, zaključio je strateg Modrih i ponovio kako je Dinamov cilj u utakmici s Lyonom uzeti bod.

Vratar Dinama I van Kelava kazao je kako se nada da se neće ponoviti golijada sa Santiago Bernabeua, te da će njegov klub kvalitetno odigrati ofenzivno i defanzivno kako bi smanjili šansu Lyona.

Trener Dinama pozvao je navijače da se odazovu u velikom broju. Iz iskustva je poznato da su se posljednje Dinamove utakmice igrale u ekstremnim zimskim uvjetima, kakvi su i u ponedjeljak dočekali igrače Dinama na treningu.

- Trenirali smo sinoć u sedam sati. Kiša je padala, a gledali smo zapad gore. Treba biti veliki navijač i zahvaliti im se na podršci jer 90 minuta provesti na zapadu gore na kiši znak je velike ljubavi.Svakome tko dođe na utakmicu, treba odati počast. To je velika ljubav, svaka im čast, kazao je Jurčić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
07. svibanj 2024 10:42