Vladimir Dugandžić/Cropix
BALAKOV UOČI RIJEKE

'Tko misli da je moguće nešto promijeniti u mjesec ili dva, taj nema pojma o nogometu'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 06. kolovoz 2011. 14:41

Sutra u 21 sat Hajduk na Poljudu dočekuje Rijeku, a novinarima se obratio trener Krasimir Balakov. Želi igru kao protiv Šibenika, prenosi Slobodna dalmacija.

- Ako bude tako, bit će OK. Pobjedom treba vratiti povjerenje publike, koja nas fanatično podržava. Moramo igrati otvoreno, ofenzivno i kreativno, rekao je Balakov.

U sastavu neće biti Miličevića kojeg treba čuvati od obnove ozljede te najvjerojatnije Vejića koji ima problema s ahilovom tetivom. Upitan je i Vuković zbog udarca u koljeno. Sigurno će igrati Inoha, a još je neizvjesno hoće li Andrić igrati na stoperu ili u vezi. Balakov u početni sastav gura Trebotića "jer je mlad i treba igrati".

- Svi protiv Hajduka daju 120 posto. Svatko uđe u neku krizu golova, ali to ćemo prevladati, radili smo dobro, atmosfera u momčadi je dobra", rekao je bugarski stručnjak.

- Psihologija je u nogometu vrlo zanimljiva stvar. Vidim dosta kritika na moj račun, ali ako sam ovdje došao promijeniti stvari, to nije moguće za mjesec ili dva. Tko misli da je to moguće, taj nema pojma o nogometu, kaže Balakov.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 02:22