Foto: Goran Mehkek / CROPIX
NOVI VJETAR PUŠE

TO SE HAJDUKU NIJE DOGODILO U POVIJESTI HNL-A Pao je rekord koji Splićanima daje novu nadu, Tudor uoči velikog okršaja na Poljudu do kraja 'dodao gas'

Hajduk u subotu čeka okršaj s Lokomotivom na Poljudu i lov na tri vrlo važna boda
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 04. veljača 2020. 10:03

Uvođenjem VAR-a u hrvatsko nogometno prvenstvo došli smo i do rekorda, jer prvi put su za Bijele u jednoj HNL-utakmici dosuđena tri kaznena udarca.

Dosad je rekord bio dva i to se događalo više puta, međutim, ostat će Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca upisan kao arbitar koji je prvi dosudio tri jedanaesterca za Hajduk.

Uz asistenciju Igora Pajača, VAR arbitra na varaždinskoj nedjeljnoj utakmici, što je također bitno za naglasiti.

Eto, Splićani doista imaju razloga pozdraviti uvođenje VAR-a, nova se povijest ispisuje...

Kod Tudora nema slobodnog dana nakon odigrane utakmice u HNL-u

Inače, prošli tjedan je Hajdukov trener Igor Tudor poručio “nema razlike kada su pripreme i kada nisu”, a svojim igračima to zorno pokazuje iz dana u dan.

Pred Varaždin se treniralo i trčalo kao da je sredina priprema, a Bijeli su i nakon Varaždina odmah prionuli treningu bez slobodnog dana. Uobičajeno je ranije Hajduk imao dan poslije utakmice, uglavnom ponedjeljak, za odmor i rekreaciju, ali kod Tudora se treniralo i jučer.

U nedjelju navečer momčad se autobusom vratila iz Varaždina u Split negdje oko ponoći, a u ponedjeljak ujutro u 11.00 svi su već bili na stadionu spremni za trening. Lokomotiva je već u subotu...

Bassel Jradi zaradio treći žuti karton i propušta Lokose

Taman ga je krenulo i već propušta sljedeću utakmicu... Bassel Jradi dobio je treći žuti karton u Varaždinu i nema pravo nastupa u subotu protiv Lokomotive. Postigao je Jradi u Varaždinu svoj drugi pogodak ove sezone, a zanimljivo da je i prvi obilježio s kartonima. Riješio je ljetni derbi protiv Dinama i potom zaradio dva žuta, odnosno isključujući crveni karton zbog kojeg je također propustio prvu sljedeću utakmicu splitskog kluba.

Umjesto Jradija u konkurenciji za ulogu veznog u prvoj postavi su Jurić, Nejašmić i Blagaić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. svibanj 2024 10:10