Vladimir Dugandžić/CROPIX
MARIN PORUČIO IZ ZADRA

Tomasov na pragu Maksimira: 'Ne strahujem zbog Torcide, nisam učinio baš ništa loše'

Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 19. travanj 2012. 11:13

Zbog predstave protiv Zagreba u polufinalnoj utakmici Hrvatskog kupa u Kranjčevićevoj ulici Sammir je uoči treninga u srijedu dobio aplauz cijele Dinamove svlačionice.

- Pohvalio sam ga pred svima. Zaslužio je. Pa kako je samo ispratio svog igrača preko cijelog igrališta - pojasnio je Ante Čačić dan nakon što je Dinamo ušao u finale Kupa.

A palce “modrima” protiv zagrebaša zasigurno je držao i Marin Tomasov. Unatoč tome što još nema službene potvrde, i više je nego jasno da će se Tomasov pojaviti prvog dana priprema na prozivci u Maksimiru.

Neću riskirati ozljedu

- Slobodan sam igrač. Iako je bila kombinacija da do kraja prvenstva zaigram za Zadar, nema potrebe riskirati ozljedu ili nešto drugo. Trenirat ću kod kuće i što bolje se spremiti za početak iduće sezone - javio se Tomasov iz Zadra.

U ponedjeljak je sada već bivši nogometaš Hajduka vidio na licu mjesta kako izgleda trofejni salon Dinama u Maksimiru.

- Iskreno, nisam baš gledao trofeje. Bio sam koncentriran na razgovor s Mamićem - nasmijao se i brže-bolje naglasio kako je to bilo isključivo neformalno druženje u Modrom salonu.

Nije tajna da je veznjak bio dulje vremena na Mamićevu radaru. Ipak, sudbina je htjela da ode na Poljud.

- Tko zna što bi bilo da sam onda došao u Dinamo, ali nećemo sada o tome. Ako i završim u Maksimiru, svjestan sam da je ovdje konkurencija jaka, ali i da je se nimalo ne bojim - prisnažio je naš sugovornik kojeg smo podsjetili na cijeli niz njegovih sugrađana koji su preko Maksimira zakucali na vrata reprezentacije. Modrić, Buljat, Vrsaljko...

Čekajmo prijelazni rok

- Da, očito se Zadrani dobro snalaze u Dinamu. Ne bih imao ništa protiv toga da i ja nastavim njihovim putem, ali pričekajmo kraj prvenstva i prijelazni rok - iskusno je povukao ručnu kočnicu Tomasov, koji tvrdi kako se ne boji reakcija navijača.

- Pa nisam ništa loše napravio. Svjestan sam da svaki navijač cijeni nogometaše koji su borci na travnjaku, a ja sam uvijek bio takav - zaključio je Marin Tomasov.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 13:23