Vladimir Dugandžić/CROPIX
ZAVRŠENA TRAKAVICA

Tomasov ostaje u Hajduku! Marin je novi ugovor s Bijelima potpisao na dvije i pol godine!

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 07. veljača 2012. 22:32

Marin Tomasov ostaje u Hajduku! Na ovakav zaključak navodi susret Hrvoja Maleša, predsjednika ‘bijelih’ i Rena Sinovčića koji vodi brigu o karijeri mladog igrača, prenosi Slobodna dalmacija!

Dvojni sastanak, na kojeg smo slučajno ‘banuli’ dogodio se u kafiću Porto na Branimirovoj obali u Zadru u posve opuštenom ozračju. Prvi je riječ uzeo Maleš i opalio kao iz topa...

- Možete slobodno napisati da će Tomasov od srijede biti na raspolaganju treneru Krasimiru Balakovu – kratko će Maleš.

Je li Balakov suglasan raspletom o kojem govorite?

- Tko je taj trener koji u svojoj momčadi ne bi poželio takvoga igrača kao što je Tomasov – brzo će prvi čovjek Hajduka?

Očito je obojici bilo stalo do susreta jer je valjalo razriješiti ‘čvor’ koji se čak previše zapetljao od trenutka kad je Tomasov počeo dizati sidro s Poljuda.

- Vjerujem jednako kao i gospodin Maleš da ćemo posao vrlo brzo privesti kraju, potrebni su tek neki tehnički detalji. Nadam se da će biti dovoljno ‘tinte’ za ugovor koji slijedi, prema kojem bi sve strane trebale biti zadovoljene – uzvratio je Sinovčić.

Čini se kako je na pomolu potpis kojem će vijek trajanja biti dvije i po godine, koji pak podrazumijeva i bogatiji kolač od dosadašnjeg.

- Nećemo posve otkriti karte, ipak je riječ o poslovnom ugovoru – veli Reno koji se znakovito smješkao i pritom pogledavao na Hajdukovu reklamu vrećicu iz koje su virili kalendari.

- Važno je istaknuti da će Hajduk i dalje održavati dobre odnose sa Zadrom i spremni smo sve igrače koji u ovom trenutku ne mogu izboriti mjesto u Balakovljevom izboru, poslati na posudu u Stanove. Što se tiče Tomasova mogu dometnuti da, bez obzira na koji rok bude ovjeren ugovor, ćemo uvijek biti spremni na opciju njegove prodaje – tvrdi Maleš koji je na zadarski ‘randevu’ stigao gotovo pravo iz Turske.

- Uspio sam prespavati u Splitu i odraditi neke manje poslove te se kroz mećavu zaputiti na važan sastanak sa Sinovčićem. Zna se da su još uvijek otvorena neka nogometna tržišta ne samo u Europi i da se na njima može nešto odraditi, ali pitanje Tomasova bilo je napose bitno - zaključio je Maleš.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 02:32