Drago Sopta/CROPIX
DINAMO NE MIRUJE

Tomasov sve bliži modroj svlačionici, Leverkusen ne odustaje od Šime Vrsaljka

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 29. svibanj 2012. 11:22

Marin Tomasov sve je bliže Dinamu! Tako barem govore informacije bliske maksimirskom klubu. Istina, sportski direktor Zoran Mamić jučer nam je rekao “Tomasov nije bliže nego što je to bio jučer ili prekjučer”, ali opasno se kuha oko konačnog dolaska Zadranina.

Posljednji detalji dogovora trebali bi biti riješeni ovih dana, ali ipak pričekajmo dok se sve ne završi. U takvim poslovima stvari se mogu okrenuti preko noći. Ipak, valja zaključiti da je Tomasov već jednom nogom u maksimirskoj svlačionici.

Druga priča koja je jučer procurila jest ta da još nije definitivno propao transfer Šime Vrsaljka u Bayer Leverkusen! U srijedu u Zagreb dolaze predstavnici kluba iz Leverkusena, istina, najavili su se radi utakmice U-19 selekcija Hrvatske i BiH. Pouzdani izvori tvrde da će se prije ili nakon nje naći sa sportskim direktorom Zoranom Mamićem koji je glavni čovjek u mogućem poslu s Vrsaljkom s obzirom na sjajne veze u Bayeru.

Dinamo je odbio prvu ponudu do 3 milijuna eura i “50 posto vlasništva nad Vrsaljkom u sljedećim transferima”, no informacije govore da njemački klub sprema drugu ponudu koja je mnogo bolja od prve. U njoj bi se Modrima za Vrsaljka ponudilo 4 milijuna eura, prebijanje duga za Domagoja Vidu, dolazak Zvonka Pamića, te također onih “50 posto vlasništva”. Kao što znate, Dinamo je kupio hrvatskog reprezentativca Vidu od Bayera, a kako to već ide u tim poslovima, plaća ga na rate. Bayer bi Dinamu oprostio te rate, to je to “prebijanje duga”. Zvonko Pamić bi iz Bayera došao na posudbu, a možda čak i za stalno u Maksimir. Vidjet ćemo kako će Modri reagirati na ovu mnogo bolju ponudu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. lipanj 2024 14:47