Drago Sopta/CROPIX
PRVA MODRA PRINOVA

Tomasov u Maksimiru: 'Još nema dogovora, Marin je kod Mamića svratio samo na kavu'

Ništa još nije dogovoreno, neznam ni hoće li biti. Ne može se u ovom trenutku reći kad će Tomasov doista doći u Dinamo - tvrdi Sinovčić koji se nada inozemnoj opciji
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 16. travanj 2012. 22:34

Marin Tomasov došao je u Dinamo! Doduše, zasad još nije postao novi igrač Modrih, ali igrač koji bi danas na arbitraži trebao postati slobodan, jučer se pojavio u Maksimiru i razgovarao sa Zdravkom Mamićem. Više dakle nema nikakve dvojbe da je još uvijek Hajdukov igrač velika želja Modrih, međutim, koliko saznajemo još nije dogovoreno da će on doista odjenuti plavi dres.

- Marin je jučer bio u Zagrebu privatnim poslom, a svratio je u Maksimir na kavu - potvrdio nam je i Reno Sinovčić zastupnik Marina Tomasova koji nije nazočio razgovoru.

Kako smo saznali Mamić je tražio od Sinovčića blagoslov da porazgovara s njegovim štićenikom, hoće li se posao na kraju i zgotoviti, zasad možemo samo nagađati.

- Ništa još nije dogovoreno, neznam ni hoće li biti. Ne može se u ovom trenutku reći kad će Tomasov doista doći u Dinamo - tvrdi Sinovčić.

Zastupnik Marina Tomasova, naime, nada se da bi još mogla upaliti inozemna opcija, navodno i postoje neke ponude.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 11:19