Drago Sopta/CROPIX
UPITNA BUDUĆNOST

Tomasov: Želim u Dinamo, ali ne znam što se događa; Sinovčić: Još nema dogovora

Sve ozljede i loše stvari su iza mene, vjerujem da slijede bolji dani, da ću iduće sezone biti pravi. Ne opterećujem se trenutno novim klubom - rekao je Tomasov
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 19. svibanj 2012. 14:21

Što se zbiva s Marinom Tomasovom? Bio je na korak do Dinama, na razgovoru sa Zdravkom Mamićem, a sad još nije osvanuo u Maksimiru. I Zoran Mamić rekao je u intervjuu SN-u da je Dinamo prihvatio uvjete oko Tomasova, ali da se već 20 dana nitko Modrima nije javio.

- Ne znam niti ja što se događa, stvarno nisam s time upoznat. Rekao sam ljudima koji se brinu oko toga da mi ne govore ništa dok ne se ne približi realizaciji. Čekam vijesti, nije da me ne zanima što će biti, ali se niti ne opterećujem - rekao nam je Tomasov, koji trenira u Zadru i spremno čeka ime novoga kluba.

- Moj se stav oko Dinama nije se promijenio, ja samo čekam konačnu odluku i spreman sam odmah uskočiti u novu momčad. Sve ozljede i loše stvari su iza mene, vjerujem da slijede bolji dani, da ću iduće sezone biti pravi. Ne opterećujem se trenutno novim klubom, uskoro će se sve riješiti - govori Marin, kojega u Maksimiru još nisu otpisali, vjeruju da bi se ipak moglo na kraju sve tako 'okrenuti' da Zadranin odjene modri dres.

Sinovčić: Još ništa nije dogovoreno!

Na tvrdnju Zorana Mamića da je dogovor 'na stolu' kad je riječ o Marinu Tomasovu, te da se igračev zastupnik potom nije dvadesetak dana javio, Reno Sinovčić jučer je kratko izjavio:

- Razgovor je bio, nije završen, a nije riječ o dogovoru!

Dakle?

- Dakle, razgovori se mogu nastaviti, proširiti, produbiti, itd., a kad se sve usuglasi, onda se može govoriti o uvjetima za dogovor.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 17:32