Drago Sopta/CROPIX
MUK U SVLAČIONICI

Tomečak: Ja sam najveći krivac; Sammir: Pišite što hoćete, nemam vam što reći!

Zaista ne znam što bih vam kazao, jer ionako ništa nisam vidio, tada sam već bio u svlačionici. Dok sam bio na terenu bilo je 2:0... - pričao je napadač Duje Čop
Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 31. listopad 2012. 14:18

Taman dok su Zadrani slavili velik i potpuno neočekivani uspjeh, iz svlačionice Modrih izlazila je kaznena eksepdicija, redom Leko, Pokrivač, Tonel, zajedno sa svojim određenim vojskovođom Komesom. Nisu se međutim naslađivali ovim porazom, samo su produžili dalje i krenuli u Maksimirsku šumu nizati krugove.

I dok su u maksimirskoj šumi upijali mir nižući kilometre, u Maksimiru je trajao nemir. Tek su rijetki imali hrabrosti stati pred novinare i navijačima objasniti ovaj poraz.

- Pišite što hoćete, nemam vam što reći - kratko i hladno odbrusio je Sammir. Dok je Duje Čop ipak bio nešto originalniji:

- Zaista ne znam što bih vam kazao, jer ionako ništa nisam vidio, tada sam već bio u svlačionici. Dok sam bio na terenu bilo je 2:0...

Ipak, pred mikrofone je stao Ivan Tomečak, momak kojeg u prvoj momčadi nije bilo 100 dana, ali momak koji svoj povratak neće pamtiti po dobrome.

- Ja sam kriv za prvi pogodak Zadra, da se to nije dogodilo vjerojatno bismo i prošli dalje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 13:25