Goran Tomić i Zoran Zekić
 MATIJA DJANJESIC/CROPIX
PREOKRET RIJEKE

Tomić: Bili smo stvarno užasni u prvom dijelu; Zekić: Nisam radio dobre izmjene, ali veliki korak za nas

Kasnili smo na svaki duel, nismo dobili ni jedan. Bez agresivnosti, bez energije, rekao je Tomić
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 11. rujan 2021. 22:31

Trener Rijeke Goran Tomić na kraju je bio zadovoljan rezultatom, no ne i izdanjem svoje momčadi u prvoj dionici susreta.

- Jedna izrazito teška utakmica. U prvom poluvremenu kao da se nismo pojavili, bili smo stvarno užasni. Kao da nam ova stanka nije dobro došla, jer smo baš nekako ispali iz ritma. Kasnili smo na svaki duel, nismo dobili niti jedan. Bez agresivnosti, bez neke energije, stvarno smo bili loši. U drugom poluvremenu smo podigli ritam, probudili smo se, izmjene su donijele tu dodatnu energiju te smo kvalitetom naših igrača to priveli kraju.

O čemu ste razmišljali kad je Slaven poveo?

- Pa nije bilo ugodno, jer je u prvom suparnik više prijetio, a u drugom je čekao kontru i dočekao je tu jednu. I normalno da nije ugodno kad se jedna tako organizirana ekipa zatvori, i to pod novim trenerom što je isto jako bitno. Onda takve utakmice rješavaju prekidi, to se opet i danas pokazalo.

Slavenov strateg Zoran Zekić je izjavio:

- Velik korak za nas, bili smo puno hrabriji i okomitiji nego prije. U prvom poluvremenu smo imali četiri jako dobre prilike, dok smo u nastavku pali u vezi. Igrači nisu mogli pratiti taj ritam, Rijeka ima širok kadar, a ja sa svojim izmjenama nisam zadovoljan, nisam baš pogodio. Dobili smo dva naivna gola. Dva prekida, dva prijenosa na drugu vratnicu, to se kažnjava na ovoj razini. Neću prozivati tko je gdje trebao biti, ali oba puta smo zaspali, jednom s igračem manje jer je Soldo bio izvan terena. Mislim da smo zaslužili barem bod, teško nam je svima, ali nema plakanja, idemo dalje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. travanj 2024 17:23