CROPIX
VRIJEME ZA ŠOK-TERAPIJU

TOMISLAVU IVKOVIĆU JE PREKIPJELO 'Ovako dalje više ne ide! Bilo je sramotno kako smo izgledali, mene je sram kao trenera i to se ne bojim priznati...'

Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 09. travanj 2018. 14:10

Rijeka je pozitivno reagirala nakon ispadanja u polufinalu Kupa te je u prvenstvu upisala šestu utakmicu bez poraza, odnosno petu pobjedu u posljednjih šest nastupa. U Koprivnici je s 3:1 pao Ivkovićev Slaven Belupo kojemu je to već treći poraz u nizu (nakon Istre 1961 i Osijeka).

Trener domaćina bio je toliko ljut da je nakon utakmice najavio razgovor s čelnicima kluba.

"Nismo ništa napravili da bi ostvarili pozitivan rezultat. Drugo je poluvrijeme bilo nešto bolje, došli smo na 1:2 i imali neke situacije za 2:2, ali smo onda opet napravili početničku grešku i primili gol iz auta. Zaslužena pobjeda, a ja neke stvari moram riješiti, moram sjesti s ljudima iz kluba jer ovako dalje ne ide, pa ćemo vidjeti je li problem u meni ili nečemu drugom. Bilo je sramotno kako smo izgledali u prvom dijelu, mene je sram kao trenera i to se ne bojim priznati", govorio je Tomislav Ivković nakon trećeg poraza u nizu.

Matjaž Kek nema takvih problema.

"Mislim da smo zasluženo pobijedili, čestitam igračima na kraju teškog tjedna jer nije lako pobijediti u Koprivnici. Pametno smo igrali, u pravim trenucima iz dvije dobre akcije dali dva gola. Osjetilo se u drugom poluvremenu da nam je u nogama ta utakmica u Maksimiru, naročito kod dvojice veznih, Pavičića i Grahovca. Zato me veseli učinak igrača koji su ušli. Utakmica je bila teška poslije svih tih emocija u utakmicama s Hajdukom i Dinamom", prokomentirao je Kek uspješno gostovanje.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
09. svibanj 2024 14:07