Drago Sopta/Cropix
PORTUGALSKI STOPER

Tonel: Bit će nam teško protiv Malmöa, ali se nadam da ćemo ipak mi igrati LP

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. kolovoz 2011. 16:43

Klub iz Maksimira održao je konferenciju za medije dva dana prije prve utakmice doigravanja za Ligu prvaka protiv Malmöa. Pred okupljene novinare izašao je Portugalac Tonel.

- Znamo da igramo protiv dobre momčadi koja je u nedjelju igrala 2:2 s Milanom i to dovoljno govori. Bit će nam teško, ali nadam se da ćemo nakon ove dvije utakmice mi biti momčad koja će igrati Ligu prvaka - izjavio je Tonel, a prenosi službena stranica kluba.

Smatra kako u ovoj fazi natjecanja nema izrazitih favorita: Malmö je došao do play-offa tako što su postali prvaci Švedske, a potom izbacili dvije momčadi i to jedna od njih su bili Glasgow Rangersi. To dovoljno govori. Ako bih morao govoriti o šansama za prolaz onda bih rekao da su 50-50, no isto tako vjerujem u naš prolaz - rekao je Tonel.

Pripreme za Malmö već su počele i igrači Dinama već su gledali neke snimke protivnika.

- Gledali smo ih i znamo što nam je činiti. Naravno da je bitno dobro se pripremiti i to je važan dio igre, no na kraju se sve svodi na teren. Na terenu se igra 11 protiv 11 i imamo šanse - rekao je portugalski stoper koji ima malo iskustva sa švedskim ekipama.

- Kada sam tek došao u Sporting onda smo odmah idući mjesec igrali s Alstadom i iznenađujuće ispali. S druge strane, dok sam igrao za mladu reprezentaciju Portugala dobili smo Švedsku i zabio sam pogodak - izjavio je Tonel.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
01. svibanj 2024 19:10