VLADO KOS/CROPIX Cropix
ODUŠEVLJEN JE

Toplak otkrio ideju za rušenje Hajduka! Evo što će učiniti: ‘Pa ja nisam ni znao da imam takvo bogatstvo‘

‘Kod njih se još uvijek sve svodi na individualnu kvalitetu trojice igrača‘, rekao je.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. travanj 2021. 21:29

Lokomotiva i Hajduk otvorit će bogati subotnji program 27. kola HNL-a. U Kranjčevićevoj će se ulici, na zapadnom dijelu centra HR-metropole lopta zakotrljati već od 12.55 sati. Jedan je to od najranijih početaka utakmice u povijesti domaćeg nogometa.

Najavio je utakmicu trener domaće i trenutno posljednjeplasirane momčadi naše lige, Samir Toplak. Nakon što njegovom prethodniku Jerku Leki baš i nije išlo, pozvan je trener za specijalne situacije, čovjek koji je, kako je rekao, probudio momčad u minuloj reprezentativnoj stanci.

- Imali smo vremena za rad i to je dobro, ali nismo imali cijelu momčad na raspolaganju jer su mnogi bili po reprezentacijama i to nije dobro. Ostaje žal zbog toga, ali uspjeli smo napraviti dosta toga s onima koji su bili tu cijelo vrijeme, vidi se pomak i vidi se da su svjesni situacije. Stavio sam pred njih uvjet, a taj je da im ne bude svejedno. I ne smije im biti zbog posla koji rade i zbog kluba koji ih plaća. Želim vidjeti fajterstvo i odlučnost. Očekujem tvrdu utakmicu. Hajduk ima više samopouzdanja od nas, promijenio je ekipu, ali nije u ritmu koji gazi 90 minuta. Ustabilio je obranu, malo prima, ali i malo zabija jer se sve zasad svodi na individualnu kvalitetu Kačaniklića, Livaje i Umuta. Ne smijemo im dati da se razmašu.

Najavio je Toplak da će dati priliku nekome od juniora Lokomotive koji su trenutno trećeplasirani u njihovom HNL-u.

- Ti su klinci sve što želim od igrača, školovani, odlučni, žele učiti. Susreo sam se s njima prvi put i to je bogatstvo za koje nisam ni znao da ih ovaj klub ima. Očekujem da će neki od njih sutra i debitirati - kazao je.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 15:36