Paolo Tramezzani imat će puno posla
 VOJKO BASIC/CROPIX
NESRETNI MISTER

Tramezzani: Lokomotiva nam je održala lekciju! Igrali su baš onako kako bih htio da igra Hajduk...

‘Moram sada neke stvari promijeniti. Želim da igramo drukčiji nogomet, s drukčijim karakterom‘
Piše: SNObjavljeno: 30. siječanj 2021. 22:32

Lokomotiva je slavila na Poljudu i upisala pobjedom 1:0 protiv Hajduka bitne bodove u pokušaju bijega s dna ljestvice HNL-a. Takav scenarij nije dakako oduševio Paola Tramezzanija u debiju na Poljudu.

- Lokomotiva je zaslužila pobjedu, čestitam gostima. Održali su nam lekciju. Pokazali su karakter na terenu, igrali su kao što želim da moja momčad igra. Prihvaćam rezultat, jasno mi je da se svaka ne će dobiti, ali želim vidjeti karakter. Stil igre, karakter, sve što se vidi na terenu je moja odgovornost. Kao što je moja odgovornost kada momčad igra ovako bez karaktera. Međutim, nešto će se promijeniti - rekao je Tramezzani i zaključuje:

Gol Lokomotive za pobjedu:

- Nisam ovdje za pripremu iduće sezonu, moram sada neke stvari promijeniti. Želim da igramo drukčiji nogomet, sa drukčijim karakterom, a takvi nismo bili protiv Lokomotive.

Lovre Kalinić uklopio se u sivilo momčadi.

- Nakon ovakve utakmice nema se što puno za reći. Bila je to naša loša predstava, ni traga, ni blizu onom susretu s Dinamom. Zbog čega ? Ne znam. Sigurno moramo preispitati svi sami sebe i naše karaktere. Bez želje, bez srca mislim da ne možeš očekivati ništa. Zato želim u idućem susretu vidjeti od svakog igrača da je maksimalno angažiran i da se stavi u službu ekipe.

- Gol? Lopta je kod pogotka bila odbijena od bloka, ali imaš nakon toga još 85 minuta za zabiti gol. Nažalost nismo iskoristili jedanaestarac, ali sveukupno gledajući moramo poraditi na momčadskom karakteru. To je najbitnije.

image
VOJKO BASIC/CROPIX Cropix

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
09. svibanj 2024 03:50