RONALD GORSIC/CROPIX
ANALIZA TRENERA

Tramezzani otkrio kako je u poluvremenu dobro prodrmao svoje igrače: ‘Odmah je sve izgledalo bolje...‘

Nisam nezadovoljan, Gorica je vrlo jaka, pa oni imaju 15 bodova više od nas, rekao je Talijan
Piše: Toni RoićObjavljeno: 13. ožujak 2021. 20:45

Nakon remija 1:1 oba trenera iskazala su zadovoljstvo postignutim, ali i odmah misli prebacili na utorak i još važniji dvoboj Gorice i Hajduka u četvrtfinalu Kupa na istom stadionu.

- Prvih 60 minuta bila je to utakmica kakvu smo priželjkivali, imali smo dugo i vodstvo, koje je Hajduk poništio iz njegove jedine ozbiljne akcije i prilike u prvom poluvremenu. Poslije toga stvari su se počele malo mijenjati, imao je Hajduk sjajnu šansu preko Jaira i Todorovića, a igra je bila 50-50. Mi smo u završnici opet malo stisli, pokazali želju za pobjedom, ali nismo šanse pretvorili u taj drugi gol, pa je neodlučeno najpravednije - kazao je Siniša Oreščanin i pohvalio sve igrače Gorice.

- Mi smo prije svega momčad, koja onda izbacuje pojedince, bio to Krizmanić, Lovrić ili netko drugi, ali generalno gledajući zadovoljan sa sa svim igračima koji su nastupili u ovom dvoboju - tvrdi Oreščanin, koji čvrstu i neizvjesnu utakmicu očekuje i u utorak.

- Kup je specifično natjecanje, jedna utakmica odlučuje, igra se na ispadanje, jedni i drugi silno želimo polufinale, a nastojat ćemo se što bolje spremiti. Pozdravio sam se srdačno sa svojim bivšim igračima i članovima Hajduka, a sada nas kao profesionalce čeka nova bitka - podvukao je strateg Gorice.

Paolo Tramezzani uspio je otprve u Gorici prekinuti seriju poraza Hajduka.

- Teška utakmica kakvu smo i očekivali protiv odlične momčadi koja ima 15 bodova više od nas. Primili smo rani gol i to nakon dugo vremena što smo imali čistu mrežu, a onda tražili način za reakciju koja je došla nakon lijepe akcije Livaje i Atanasova - kaže Tramezzani i otkriva da je u poluvremenu u svlačionici dobro prodrmao svoje igrače.

- Kada smo počeli igrati agresivnije u sredini terena, dobivati duele i druge lopte, sve je na terenu izgledalo bolje po nas, a imali smo šanse i postići drugi pogodak. No, nisam nezadovoljan bodom, vrlo je važno što smo nastavili pozitivnu seriju rezultata i to protiv vrlo jakog suparnika. To će nam mnogo značiti i za sljedeće dvoboje - naglašava strateg Hajduka, koji također najavljuje veliku bitku u utorak u četvrtfinalu Kupa.

- Izuzetno bitna utakmica za oba kluba jer želimo nastaviti utrku za pokal. Bitno je da se fizički oporavimo i u najboljem stanju dočekamo dvoboj u utorak. Sigurno da ćemo dati sve što imamo za prolaz u polufinale - odlučan je Tramezzani.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 11:06