NIKSA STIPANICEV/CROPIX Cropix
PROBLEM ZA LEKU

Transfer Lokomotivinog kapetana! Nakon 4 i pol godine na Kajzerici odlučio se za novi izazov

Sportske novosti ranije su najavile da će karijeru nastaviti u Danskoj, a to je na kraju i potvrđeno
Piše: Tomo Ničota, SNObjavljeno: 15. siječanj 2021. 13:50

Nakon četiri i pol godine provedene u Lokomotivi kapetan Denis Kolinger napušta Kajzericu. Njegov novi klub je danski prvoligaš Boldklub Vejle.

"Pravi kapetan u punom smislu riječi, najvedrije lice iz svlačionice, uzor igračima na terenu i izvan terena, veliki čovjek u figurativnom i doslovnom smislu defitivno je, ne samo igrama, već i svojim samim prisustvom, uvelike pridonosio moralu, atmosferi i motivaciji u klubu.

Stigao je u Lokomotivu u ljeto 2016. godine iz NK Zagreba, debitirao je 8.8.2016., ukupno ostvario 147 službenih nastupa u dresu Lokomotive", napisali su, između ostaloga, na službenoj web-stranici Lokosa.

Inače, Jerko Leko već se suočava s prvim problemima na klupi Lokomotive, ostao je bez udarnog napadača. Indrit Tuci je, naime, stradao na treningu, teško se ozlijedio. U pitanju je koljeno, u klubu strahuju da je u pitanju prednji križni ligament i da ga čeka duga stanka i oporavak.

image
DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix

Konačnu dijagnozu dat će dodatni pregledi, međutim, jasno je da na Kajzerici moraju krenuti u potragu za novim rješenjem u napadu. Nikica Jelavić i Mario Budimir su i dalje u Lokomotivi, ali oni su ipak već u godinama, više “back up” opcija, tu je i mladi Roko Šimić, koji tek treba dobivati ozbiljniju minutažu, a Tuci je bio siguran prvi izbor. Veliki je to hendikep, Lokosi moraju brzo reagirati, informacije govore da bi pojačanje trebalo doći iz inozemstva.

Tuci je baš potkraj jeseni ušao u formu, zabio u zadnje tri utakmice po pogodak Hajduku, Gorici i Slavenu Belupu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 13:57