Tomislav Stipić
 DAMIR KRAJAC/CROPIX
TUGA U KOPRIVNICI

Trener Belupa: Imali smo više osvojenih lopti, centaršuteva, šuteva, više svega, a onda izgubimo 1:5!?

Zoran Mamić čestitao je momčadi, iako se slaže da je rezultat ovaj put bio uvjerljiviji od igre
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 06. prosinac 2020. 18:12

Zoran Mamić imao je razloga za zadovoljstvo, nakon izborenog europskog proljeća uzeo je sva tri boda i u HNL-u.

- Čestitke momčadi na uvjerljivoj pobjedi. Rezultatski je to bilo dobro, iako igrom možda to nije izgledalo tako uvjerljivo. Ušli smo dobro u utakmicu, zabili dva brza gola, a nakon toga smo malo izgubili kontrolu i počeli komplicirati. Na sreću, u drugom poluvremenu smo se vratili i iskoristili naše šanse. Protivniku nismo puno dozvolili, zabili su taj gol iz naše greške i potkraj susreta su imali još jednu šansu, ostalo smo dobro i kvalitetno kontrolirali – rekao je trener Dinama.

Ritam od dvije utakmice tjedno se nastavlja, prvo u Maksimir dolazi CSKA, potom Modri idu na Rujevicu.

- Ritam je takav već dulje vrijeme, no ne možemo birati, moramo to tako prihvatiti i iskoristiti dane koji su pred nama za najbolju moguću regeneraciju te pripremu za utakmice – poručio je Mamić.

Slaven Belupo je za Modre bio 'simpatičan domaćin', a splet okolnosti u otvaranju usmjerio je sve u Dinamovu korist.

- Izgubili smo utakmicu, to je činjenica. Nije lako za objasniti, mi smo imali više osvojenih lopti, više centaršuteva, više šuteva, ja mislim više svega, a na kraju smo izgubili 1:5 nakon dva prekida, nakon dva smiješna odbijanca. Nakon toga se budimo, igramo drugo poluvrijeme na njihov gol, centriramo. Izgledalo je da smo opasni, ali zapravo to nismo bili. Onda u zadnjem napadu pogodimo gredu, a oni iz kontre zabiju peti gol. Svega je bilo, 'iskrcali' smo srce, ali nismo imali onaj djelić sreće na početku i na kraju – smatra Slavenov strateg Tomislav Stipić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
15. travanj 2024 22:14