CROPIX
'BILO JE DOBRIH STVARI'

TRENER HAJDUKA ZADOVOLJAN, ALI I ZABRINUT NAKON SRETNOG REMIJA NA POLJUDU 'Osjetio sam ekstremno poštovanje, no ovaj Hajduk ima psihološki problem!'

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 25. studeni 2017. 22:52

Hajduk je u derbiju na Poljudu odigrao 1:1 ptrotiv Osijeka i tako ostao na drugom mjestu HNL-a. Trener bijelih Željko Kopić debitirao je remijem.

"Mislim da smo prvih 15 minuta ušli jako dobro, poslije smo napravili puno neforsiranih pogrešaka, oni su bili dosta defanzivni, postavili su se s Bobanom, Bočkajem i Grezdom naprijed, ali mi smo to dobro kontrolirali. Protok lopte nije bio kakav smo htjeli. Primili smo gol iz prvoga udarca što je išlo na ruku njima. Drugo poluvrijeme smo dosta toga promijenili. Poremetio nas je i izlazak Nižića pa smo spustili Savvasa natrag i igrali povremeno s tri, a povremeno s četiri igrača nazad, a završili smo s četiri napadača. Bilo je dobrih stvari, ali i onih koje nisam očekivao. Na kraju moram biti zadovoljan, iako nam je ambicija bila osvojiti sva tri boda", rekao je Kopić pa dodao:

"Cijeli tjedan sam vidio dobre dečke, onda sam imao mirniji san. Nisam nervozan u takvim situacijama. Osjetio sam ekstremno poštovanje kao trener Hajduka u svojem debiju. Sretan sam što sam doživio, ali želim to opravdati dobrim igrama Hajduka. Ova ekipa može više, imamo psihološku blokadu."

Njegov kolega na suprotnoj strani bio je zadovoljan bodom iako je ispustio sva tri u 92. minuti.

"Moraš biti zadovoljan bodom na Poljudu, ali moram reći da smo od Dinama isto primili gol u 93., sad od Hajduka opet, izgubili smo puno bodova u završnici. Bez obzira na to ne mogu reći da sam nezadovoljan. Moja momčad je ušla bojažljivo u utakmicu, nismo uspjeli ostvariti posjed u prvih deset minuta, ali nakon toga smo se othrvali i uspjeli zabiti pogodak. U drugom dijelu smo u imali puno netočnih dodavanja u zadnjoj trećini, nedostajao je zadnji pas. Što se tiče gola, moram reći da je trener Hajduka ubacio sve raspoložive snage u napad, a ja sam na to odgovorio tako da sam ubacio sve što može skočiti, ali smo ipak dobili pogodak nakon duge lopte i odbijanca.", rekao je trener Osijeka, Zoran Zekić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
07. svibanj 2024 09:58