Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX / Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
'NAJBOLJA UTAKMICA MODRIH U HNL-U'

TRENER LOKOMOTIVE BJESNI: 'OVO JE NEDOPUSTIVO!'; BJELICA ODGOVORIO NA ŠKAKLJIVO PITANJE: Gdje je u desetak dana nestao sjajni dvojac Dinama za Europu?

Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 27. rujan 2019. 22:58

Trener Lokomotive Goran Tomić nije mogao sakriti ljutnju nakon 0:4 protiv Dinama u 10. kolu HNL-a, u njemu je "kuhalo", no pokušao je pred novinarima biti što mirniji.

Nije bio razjaren zbog poraza, nego zbog načina na koji je taj poraz pretrpljen...

- Nedopustivo je da se tako raspadnemo nakon Dinamova drugog gola, pa nije svejedno hoćemo li izgubiti s dva, ili tri, odnosno četiri gola razlike! Do tog drugog primljenog pogotka, nakon pogreške Halilovića na centru, izgledali smo solidno, vratar Grbić držao nas je na životu, ali onda... Posljednjih me pola sata jako naljutilo, moralo je biti više želje i odgovornosti u našoj igri. Mogli smo primiti još nekoliko golova, pa na kraju moramo biti čak i zadovoljni ovom četvorkom, na kraju smo i dobro prošli. Uz Grbića, pozitivne ocjene u našoj momčadi zavrijedili su Budimir i Sammir - govorio je Tomić.

Dinamov strateg, Nenad Bjelica, bio je vrlo zadovoljan učinkom svog sastava:

- Odigrali smo ozbiljnu utakmicu, od prve smo minute kontrolirali utakmicu i nismo dopustili Lokomotivi da se razmaše. Uvjerljivo smo pobijedili, moglo je biti i više pogodaka, ali sretan sam zbog velikog broja stvorenih prigoda, a valjda smo ostavili neki gol i za Manchester. Mogao bih se složiti da je ovo bila naša najbolja ovoprvenstvena utakmica - rekao je Bjelica.

Theophile je ranije izašao zbog ozljede mišića, Majera nije bilo u kombinaciji zbog ozljede koljena, a zašto su izostali Hajrović i Gojak?

- Odlučio sam se za ove igrače, procijenio sam da su u ovom trenutku oni najspremniji. Manchester? Vidjet ćemo u ovih nekoliko dana tko će kandidirati za taj dvoboj - govorio je Bjelica, dodavši da tek od subote počinje analizirati Manchester City, a na utakmici Everton - City bit će njegovi špijuni Jasmin Osmanović i Rene Poms. I, naravno, malo o Petkoviću:

- Od najboljih se uvijek najviše očekuje, Bruno je reprezentativac i nadam se da će i na Etihadu biti u vrhunskom izdanju...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. travanj 2024 06:04