Arđan Vrančić/CROPIX
MODRA PREMIJERA

Trener Modrih poručio navijačima: 'Obećajem duplu krunu i puno bolju igru!'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 18. veljača 2012. 10:52

To bi bilo to, danas počinje Dinamova proljetna sezona, baš da vidimo što je to u ovom zimskom pripremnom razdoblju napravio Ante Čačić, baš da vidimo kako će izgledati njegov Dinamo.

- Pripreme su gotove i nisu. Uvijek se ima nešto novo za raditi, održavati postojeće stanje i podizati sposobnosti kod pojedinaca. Ima posla na tehničko-taktičkom planu. Razlika je samo što ćemo u ovom periodu igrati natjecateljske utakmice - kazao je trener Čačić.

Što šef struke može obećati Dinamovim navijačima?

- Osvajanje dvostruke krune, kontinuirano dobru igru koju ćemo kroz prvenstvo pokušati podići na višu razinu, kako bismo u lipnju imali jasnu sliku s kojim igračkim kadrom se može pratiti Europa. Sljedeće sezone je cilj Liga prvaka, tome stremimmo, to je naša vizija, to je meta koju želimo pogoditi.

Onda je kazao nešto zanimljivo...

- Rezultati posljednjih godina pokazuju da je koncentrat kvalitete u Dinamu golem, najjači u Hrvatskoj, pa je normalno i pobjeđivati u Prvoj HNL.

Jeste li čuli od prethodnih trenera da je 'normalno pobjeđivati u hrvatskom prvenstvu’? Niste, čuli ste da je osvajanje prvenstva grandiozan uspjeh. A niste čuli niti ovo:

- Možemo mi pobjeđivati koliko hoćemo, ali nećemo skrenuti pozornost na sebe, povećati interes navijača kao ni mogućih kupaca naših igrača ukoliko te pobjede neće biti garnirane dobrom i atraktivnom igrom. Važno je na koji način ćemo pobjeđivati. Ukoliko uspijemo unijeti strast u naše utakmice, stvarati prilike i zabijati golove, igrati odgovoran napadački nogomet svih 90 minuta, e, onda možemo zadovoljiti sve i kazati da smo napravili posao.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. rujan 2024 08:09