Matija Djanjesic / CROPIX
SNALAŽENJE NA KVARNERU

TRENER RIJEKE SE PRESELIO NA STADION! NA RUJEVICI MU NAPRAVILI APARTMAN Na raspolaganju ima baš sve, a hrana će mu se dostavljati na porti

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 22. travanj 2020. 19:28

Simon Rožman i Aleš Kačičnik, trener i pomoćni trener Rijeke, vratili su se prije tri dana iz Slovenije i preselili na adresu - Rujevica 10. Ako ste se iznenadili jer se upravo na toj adresi nalazi stadion i trening kamp HNK Rijeka nije pogreška, Rožman i Kačičnik uselili su se na Rujevicu i to doslovno.

Trenerskom dvojcu Rijeke su u sky boxevima uređena dva apartmana, praktički dva mala stana odakle će moći nadgledati treninge prve momčadi budući da još deset dana moraju biti u samoizolaciji. Sigurno im ništa neće nedostajati, ako požele zaigrati nogomet na raspolaganju im je nekoliko travnjaka, teretana, sauna, čak ne moraju ni kuhati jer im obroke dostavljaju na portu...

Rijeka, 061019.
Stadion Rujevica.
Utakmica 11. kolo, 1. HT HNL, HNK Rijeka - Lokomotiva.
Na fotografiji: Simon Rozman, trener Rijeke.
Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
Matija Djanjesic / CROPIX

Nije rijetkost da igrači imaju svoju sobu na stadionu ili u trening kampu određenog kluba, Dinamo u sklopu južne tribine ima i hotel, ali prava je rijetkost da je neki trener toliki fanatik da useli na stadion kako ne bi propustio niti jedan trenutak treninga kojima zbog specifične situacije ne može prisustvovati izbliza. Ovako ih može nadgledati s balkona svoje nove sobe, od epidemiologa su i on i Rijeka dobili dozvolu za takvo što.

Rožman je i inače na Rujevici bio od jutra do mraka, kući je išao praktički samo prespavati, sada će doslovno i spavati na stadionu. Sigurni smo i pokupiti još malo simpatija navijača Rijeke.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 05:40