Slavlje igrača Rijeke nakon pobjede

 NIKSA STIPANICEV/CROPIX Cropix
REAKCIJE TRENERA

Trener Šibenika o mogućem odlasku: ‘To pitajte ljude koji vode klub‘; Tomić: ‘Nisam baš najzadovoljniji‘

‘Nismo zabili drugi i tako olakšali nastavak utakmice. Šibenik nas je stiskao...‘
Piše: Davor TrutinObjavljeno: 07. studeni 2021. 21:44

Šibenik i četvrtu utakmicu u nizu nije uspio doći do pobjede, pa je trener Mario Rosas na presici nakon Rijeke došao prilično razočaran. Rijeka je slavila s 1:0 pogotkom Smolčića i ponovno preuzela vodeće mjesto na tablici.

- Nisam naravno zadovoljan rezultatom za razliku od igre koju smo prikazali. Nismo uspjeli postići gol, prvi put nakon Osijeka u domaćoj utakmici, i to se na kraju često kazni. U drugom smo dijelu uspjeli uspostaviti našu igru, stvorili smo nekoliko zrelih prilika ali kao što rekoh kada ne zabiješ kući protiv ovako kvalitetnog suparnika budeš najčešće kažnjen.

Potom je komentirao neke glasine o tome da mu vodstvo kluba sprema mogući rastanak?

- To su pitanja za ljude koji vode klub, ali ja samo znam da momčad igra dobro, i dajemo priliku mladim igračima, što ćemo nastaviti raditi i dalje.

Goran Tomić se vratio na svoj stadion, kojeg opet napušta pobjednički.

- Šibenik je poznat kao prava domaćinska ekipa, i ovdje nikada nije lako uzeti bodove, a ja to znam jako dobro. Dobili smo 1:0, nismo primili gol, teško gostovanje i nakon svega ne mogu biti nezadovoljan. Naravno, da je bilo nekih stvari s kojima nisam baš najzadovoljniji, ali zasluženo smo poveli, nismo zabili drugi i tako olakšali nastavak utakmice. Šibenik nas je stiskao u nastavku, ali smo se uspjeli obraniti, i doći do važnih bodova. Ponavljam, ovdje se ne osvajaju lako bodovi, i zato čestitke ekipi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 19:50