MATIJA DJANJESIC/CROPIX Cropix
RIJEČI TRENERA

Trener Tomić zadovoljan nakon pobjede, ali jedna stvar ga je jako naljutila: ‘To je bilo neopravdano‘

Bila je to najefikasnija utakmica dva kluba u povijeti HNL-a, te najefikasnija utakmica ove sezone
Piše: SNObjavljeno: 02. listopad 2021. 21:32

U susretu 11. kola Prve HNL Rijeka je na stadionu Aldo Drosina u "ludoj utakmici" pobijedila Istru 1961 sa čak 6-3 upisavši 14. pobjedu u posljednjih 16 međusobnih ligaških susreta.

Bila je to najefikasnija utakmica ova dva kluba u povijeti Prve HNL, te najefikasnija utakmica ove sezone.

Do sada su Rijeka i Istra odigrali jednu utakmicu sa sedam golova, bila je to pobjeda Rijeke (7-0) u svibnju 2019. i tri puta su odigrali sa po šest golova, 4-2 za Rijeku u srpnju prošle godie, te dva puta 3-3.

Svoje mišljenje i komentar utakmice dao je i trener Rijeke Goran Tomić.

- Apsolutno zaslužena pobjeda Rieke. Domaći su dobro izašli i poveli, malo su nas iznenadili sa rombom. No, kada su pohvatali konce brzo smo stvari preokrenuli. Zadovoljan sam, iako je točno da moramo raditi na tome da u obrambenoj fazi budemo sigurniji i kompaktniji. Ljutio sam se u 90.minuti jer je Krešić nepravedno dobio treći žuti karton i neće ga biti protiv Dinama.

- Teška utakmica, sa jakim suparnikom. Dobro smo ušli u prvih 15-20 minuta, kako smo htjeli. No, kada smo dobili prvi gol kao da smo nestali. Oni su lako ulazili u prilike i poentirali. To nam se nažalost češće događa i morati ćemo na tome zbilja ozbiljno proraditi. Trudili su se dečki, ali protiv ovakvog suparnika se teško vratiti - rekao je trener domaće momčadi Gonzalo Garcija.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 14:22