DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
REAKCIJE TRENERA

Trenera Gorice potpuno je shrvala ozljeda Suka: ‘Morate me shvatiti, ne mogu pričati...‘

‘I mi smo zbog ozljede suparničkog igrača suzdržano slavili pobjedu‘, rekao je Damir Krznar
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 21. ožujak 2021. 20:34

Nakon utakmice, trener Gorice Siniša Oreščanin bio je utučen, pod šokom. Nije uopće mogao previše pričati o utakmici, koja je eto ostala zapamćena po lomu noge Joeyja Suka.

- Pod dojmom sam Sukove ozljede, tako da mi utakmica u ovom trenutku ne znači puno. Ne znam koliko će Suk izostati, nisam liječnik - prvo je kazao utučeni Oreščanin.

Nije mu bilo lako, vidjelo se da mu se uopće ne priča o maksimirskom ogledu, misli su mu bile s njegovim igračem. Sasvim logično, ozljeda Suka je zaista bila stravična. Ipak je kazao...

- Kao što smo najavljivali, utakmica nam je poslužila da vidimo gdje smo. Imali smo problema na startu oba poluvremena. Ali smo pokazali da želimo igrati. Dinamo je kvaliteta, tu nema spora. Mislim da smo mi na dobrom putu, ali morate me shvatiti, ne mogu sad previše pričati.

Trener Modrih Damir Krznar je kazao:

- Očekivano teška utakmica. Zato što smo s druge strane imali jednu od najboljih momčadi u ligi, momčad koja iznimno dobro izlazi iz presinga, da smo iskoristili onu šansu na početku utakmice, vjerojatno bi nam bilo lakše. Nakon toga, utakmica je bila čvrsta, teška, vrlo ravnopravna. Bilo je logike da mijenjamo momčad još više, ali nismo jer smo time pokazali respekt prema Gorici. Oni su jaka momčad i morali smo napasti s najjačim mogućim snagama. Ipak smo imali nekoliko izrazitijih prilika. Na svu sreću, drugo poluvrijeme smo dobro otvorili, zabili smo pogodak i kontrolirali igru - kazao je Krznar.

Kako kaže trener Modrih, u zadnjih deset minuta utakmice dogodio se očekivani umor.

- Više ću kazati da se dogodio mentalni, nego fizički umor. Nakon europskih utakmica i dobrih rezultata, ovo je odličan rezultat. Utakmica nakon europskog dvoboja je iznimno teška, često dobro ne završi. Ovoga puta smo imali i sreće da je apsolviramo na najbolji mogući način. Isto tako bih izrazio naše žaljenje zbog ozljede Suka, i mi smo zbog ozljede suparničkog igrača suzdržano slavili pobjedu. Iskreno nam je žao zbog toga - zaključio je Dinamov trener.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
02. svibanj 2024 13:39