Srđan Vrančić/CROPIX
NOVA AFERA

TRI MJESECA BEZ PLAĆE Razočarani Tonel Dinamo prijavljuje Fifinom sudu!

Nije u prvih 11, a ugovorna rata nije sjela, već tri mjeseca nije bilo pomaka. Kako smo čuli, Tonel planira Dinamo prijaviti Fifinom sudu, tražiti zadovoljštinu
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 07. ožujak 2012. 09:59

Japanac Kazuyoshi Miura prije desetak godina bio je prvi, a sad bi Portugalac mogao biti drugi. Naime, Miura je tada preko Fife tražio da mu Dinamo isplati što mu je dužan. Stvar se dugo vodila po sudu, na kraju su Modri morali isplatiti milijun i pol njemački maraka. Prošlo je otada dosta vremena, svi su iz Dinama odlazili zadovoljni, međutim, Tonel je jedan od onih koji ne daje popust.

Portugalac je nedavno odbio intervju SN-u jer, kako je obrazložio, nije želio pričati neiskreno, a ako bi govorio iskreno moglo bi štetiti momčadi. Nije trebalo previše pameti da se to protumači kao Tonelovo nezadovoljstvo trenutačnom situacijom u Dinamu. Nije u prvih 11, a ugovorna rata nije sjela, već tri mjeseca nije bilo pomaka po tom pitanju. Kako smo čuli, Tonel planira Dinamo prijaviti Fifinom sudu, tražiti zadovoljštinu, kao nekad Miura.

Očekuje se da će već na ljeto napustiti Maksimir, da će mu Dinamo ponuditi nagodbu koja će ga zadovoljiti da odustane od prijave Fifi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 03:21