Screenshot: Instagram/Facebook
SKUPA ZABAVA

TROJAC IZ HAJDUKOVE 'AFERE POKER I PRŠUT' SAZNAO SVOJU SUDBINU Evo kako su na Poljudu odlučili riješiti problem koji je izazvao bijes navijača

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 29. prosinac 2018. 15:56

Hajduk ne računa na tercet igrača koji se nedavno „proslavio“ nakon što su javnost dospjele njihova slike sa zabave na kojima se nedolično ponašaju uz konzumaciju alkohola, cigareta i lijepljenja pršuta na čelo te kartanje.

Nakon što su njihove slike procurile, Hajduk je najavio da će aktere, Stipu Vučura, Steliana Filipa i Andrea Fomitschowa, novčano kazniti za nedopustivo ponašanje, a sada stiže vijest da ih se Bijeli žele što prije riješiti, odnosno transferirati ih ukoliko uspiju pronaći nove destinacije.

Njih trojica trebala bi do rješenja statusa i budućnosti biti priključena drugoj momčadi s kojom će trenirati, što znači da trener prvoga sastava Siniša Oreščanin ne računa na njih.

Screenshot: Instagram/Facebook
Filip Steliano

Također, Hajduk nije zadovoljan ni njihovim prezentacijama na terenu, pa je tako rastanak najizgledniji rasplet, a tek valja vidjeti pod kakvim uvjetima. Inače, Fomitschow ima ugovor do kraja sezone, a druga dvojica su vezana s Hajdukom na dulji rok, Filip do lipnja 2021. godine,a Vučur do ljeta 2020. godine.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 17:54